Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η σύγκρουση περνά τα σύνορα: Ισραηλινό πυροβολικό και τανκς επιτίθενται κατά της Hezbollah στο νότιο Λίβανο

Η σύγκρουση περνά τα σύνορα: Ισραηλινό πυροβολικό και τανκς επιτίθενται κατά της Hezbollah στο νότιο Λίβανο
Ισραηλινές δυνάμεις πυροβολικού και αρμάτων μάχης πυροβόλησαν κατά στρατιωτικών θέσεων της Hezbollah στο νότιο Λίβανο, ενώ απαντούσαν σε πυρά εντός του λιβανικού εδάφους
Οι ισραηλινές δυνάμεις και οι τρομοκράτες της Hezbollah αντήλλαξαν πυρ μετά από έκρηξη που γκρέμισε τον διαχωριστικό φράχτη κατά μήκος των βόρειων συνόρων του Ισραήλ με τον Λίβανο, επιβεβαίωσε την Παρασκευή 13/10 το IDF (στρατός του Ισραήλ) μεταδίδει σχετικά η Jerusalem Post.
Ισραηλινές δυνάμεις πυροβολικού και αρμάτων μάχης πυροβόλησαν κατά στρατιωτικών θέσεων της Hezbollah στο νότιο Λίβανο, ενώ απαντούσαν σε πυρά εντός του λιβανικού εδάφους. Το βράδυ της Παρασκευής, ο Ισραηλινός Στρατός είπε ότι ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος επιτέθηκε σε στόχους της Hezbollah εντός του Λιβάνου.
Οι κάτοικοι των κοντινών κωμοπόλεων κλήθηκαν να αναζητήσουν καταφύγιο έως ότου ο στρατός εγκρίνει ότι είναι ασφαλές να φύγουν. Επιπλέον, σήμανε συναγερμός για ύποπτη διείσδυση τρομοκρατών στη Χανίτα, στη Δυτική Γαλιλαία, νότια των συνόρων του Λιβάνου.
Οι κάτοικοι του βόρειου Ισραήλ ενημερώθηκαν αργότερα ότι θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν τα καταφύγια αφού οι Ισραηλινοί Στρατοί εξάλειψαν την απειλή μιας τρομοκρατικής διείσδυσης από τον Βορρά.
Σειρήνες ήχησαν στο κιμπούτς του Misgav Am, κοντά στα βόρεια σύνορα.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης