Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βροχή Hamas: Πάνω από 9.500 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν κατά του Ισραήλ από τις 7/10

Βροχή Hamas: Πάνω από 9.500 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν κατά του Ισραήλ από τις 7/10
Οι στρατιώτες της ισραηλινής αεράμυνας αναχαίτισαν χιλιάδες ρουκέτες στις αμυνόμενες περιοχές και μετά την είσοδο των χερσαίων δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρει ανακοίνωση των IDF
Ο ισραηλινός στρατός κατέγραψε την εκτόξευση περίπου 9.500 ρουκετών στη χώρα από τις 7 Οκτωβρίου, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF).
«Από την αρχή του πολέμου, περίπου 9.500 ρουκέτες και δεκάδες drones έχουν εκτοξευθεί προς το Ισραήλ.
Οι στρατιώτες της ισραηλινής αεράμυνας αναχαίτισαν χιλιάδες ρουκέτες στις αμυνόμενες περιοχές και μετά την είσοδο των χερσαίων δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Είναι εμφανής η σημαντική μείωση στον αριθμό των εκτοξεύσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, περίπου 3.000 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν κατά του Ισραήλ τις πρώτες τέσσερις ώρες της επίθεσης της Hamas στις 7 Οκτωβρίου.
Οι IDF τoνίζουν  ότι «η εναέρια άμυνα έχει αναπτυχθεί με τον πιο εκτεταμένο τρόπο που έχει γίνει ποτέ και έχει πραγματοποιήσει αναχαιτίσεις από το όρος Dov στα βόρεια έως την Ερυθρά Θάλασσα στο νότο».
«Για πρώτη φορά, όλα τα συστήματα εναέριας άμυνας λειτουργούν ταυτόχρονα - Iron Dome, David's Sling, MIM-104 Patriot και Arrow.
Όλα αυτά παρέχουν προστασία σε κάθε επίπεδο αεράμυνας και επιτρέπουν τη βέλτιστη προστασία του ισραηλινού μετώπου». σημείωσε ο στρατός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης