Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη Σαουδική Αραβία ο Erdogan - Συμμετέχει στην κοινή σύνοδο ισλαμικών και αραβικών κρατών για τη Γάζα

Στη Σαουδική Αραβία ο Erdogan - Συμμετέχει στην κοινή σύνοδο ισλαμικών και αραβικών κρατών για τη Γάζα
Ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan  θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους συμμετέχοντες ηγέτες στο περιθώριο της Συνόδου
Σχετικά Άρθρα
Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, με αντικείμενο τον πόλεμο στη Γάζα, μετέβη ο Τούρκος πρόεδρος Rejep Tayip Erdogan.
Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι οι Σύνοδοι Κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας θα συνδυαστούν σε μια ενιαία σύνοδο κορυφής στο Ριάντ το Σάββατο 11/11.
Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας αναφέρει πως ο πρόεδρος Erdogan θα επισκεφθεί το Ριάντ για να συμμετάσχει για την έκτακτη κοινή σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας και του Αραβικού Συνδέσμου που διοργανώνεται για να αντιμετωπιστούν οι ισραηλινές επιθέσεις κατά του παλαιστινιακού λαού στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη, ιδίως στη Γάζα.
Ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan  θα απευθύνει χαιρετισμό και αναμένεται επίσης να έχει διμερείς συναντήσεις με τους συμμετέχοντες ηγέτες στο περιθώριο της Συνόδου.
Τον Rejep Tayip Erdogan συνοδεύουν ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας Fahretin Altun, ο αρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ Imprahim Kalin και ο διπλωματικός σύμβουλός του Akif Cagatay Kilic.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης