Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν το νοσοκομείο του Donetsk την παραμονή των Χριστουγέννων για τους Ρώσους (6/1)

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν το νοσοκομείο του Donetsk την παραμονή των Χριστουγέννων για τους Ρώσους (6/1)
Τρεις ασθενείς τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της πόλης του Donetsk από την Ουκρανία
Ο βομβαρδισμός των πόλεων, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έρχονται μετά από επιδρομές με πυρομαχικά διασποράς και MLRS στην περιοχή Belgorod της Ρωσίας που σκότωσαν 25 ανθρώπους και τραυμάτισαν πάνω από 100, στην εκπνοή του 2023.
Η Μόσχα χαρακτήρισε τις επιθέσεις «τρομοκρατικές ενέργειες», προειδοποιώντας για περισσότερα πλήγματα σε ουκρανικούς στρατιωτικούς στόχους ως απάντηση .
Τρεις ασθενείς τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της πόλης του Donetsk από την Ουκρανία την παραμονή των Ορθοδόξων Χριστουγέννων (6/1/2023) καθώς το νοσηλευτικό ίδρυμα στοχοποιήθηκε από τις δυνάμεις του Κιέβου.
«Στο Leninsky στην περιοχή του νοσοκομείου Νο. 6 στην οδό Klinicheskaya, τρεις ασθενείς τραυματίστηκαν», έγραψε ο δήμαρχος Alexey Kulemzin στο Telegram.
Το προσωπικό του νοσοκομείου οργάνωσε την εκκένωση των ασθενών σε ένα καταφύγιο στο υπόγειο και τους παρείχε όλη την απαραίτητη φροντίδα.
Ο Kulemzin πρόσθεσε ότι η οροφή και τα τζάμια του κτιρίου του νοσοκομείου υπέστησαν ζημιές από την επίθεση, με κουφώματα παραθύρων και πόρτες να εκρήγνυνται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης