Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ΝΑΤΟ...καρφώνει τη Γερμανία - «Δεν προκαλεί έκπληξη η ολιγωρία» - Χάσμα με Γαλλία, Βρετανία

Το ΝΑΤΟ...καρφώνει τη Γερμανία - «Δεν προκαλεί έκπληξη η ολιγωρία» - Χάσμα με Γαλλία, Βρετανία
H διαρροή αναζωπύρωσε τη σύγκρουση μεταξύ του Βερολίνου και των συμμάχων
Σχετικά Άρθρα

To σκάνδαλο με τη συνομιλία που διέρρευσε μεταξύ αξιωματικών των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων σχετικά με τον σχεδιασμό επιχειρήσεων κατά της Ρωσίας προς όφελος της Ουκρανίας, αναζωπύρωσε τη σύγκρουση μεταξύ του Βερολίνου και των συμμάχων του για την προμήθεια νέων όπλων στο Κίεβο, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές στο ΝΑΤΟ.

Οργή των συμμάχων για την ολιγωρία

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, "το περιστατικό αναζωπύρωσε το ρήγμα μεταξύ της Γερμανίας και των συμμάχων της σχετικά με την προμήθεια όπλων υψηλής ποιότητας, καθώς ενόχλησε τους Γάλλους και τους Βρετανούς".
Το Bloomberg επεσήμανε ότι οι σύμμαχοι της Γερμανίας καλούν τώρα το Βερολίνο να αυστηροποιήσει τα μέτρα ασφαλείας για τις απόρρητες πληροφορίες.
Παράλληλα, ένας από τους αξιωματούχους των χωρών του ΝΑΤΟ δήλωσε στο πρακτορείο ότι "δεν εκπλήσσεται από την ολιγωρία της Γερμανίας".

Δεν πείθουν...

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ John Kirby δήλωσε ότι η Δύση παραμένει ενωμένη ακόμη και μετά το σκάνδαλο με τη διαρροή της συνομιλίας των αξιωματικών, χωρίς να πείσει ιδιαίτερα...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης