Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοβαρό περιστατικό στην Αικατερινούπολη της Ρωσίας: Σφοδρή πυρκαγιά κατακαίει έκταση 4.500 τετραγωνικών μέτρων

Σοβαρό περιστατικό στην Αικατερινούπολη της Ρωσίας: Σφοδρή πυρκαγιά κατακαίει έκταση 4.500 τετραγωνικών μέτρων
Σε εξέλιξη βρίσκεται ενεργή πυρόσβεση

Στην Αικατερινούπολη της Ρωσίας, μια μεγάλης κλίμακας πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε βιομηχανικό χώρο, καλύπτοντας περίπου 4.500 τετραγωνικά μέτρα. Παρά τις υποθέσεις των κατοίκων της περιοχής για τη συμμετοχή της Uralmashzavod στο περιστατικό, εκπρόσωποι του εργοστασίου διέψευσαν αυτές τις πληροφορίες, διευκρινίζοντας ότι η φωτιά ξέσπασε μακριά από τις εγκαταστάσεις παραγωγής τους.
Η κατάσταση έχει προκαλέσει σοβαρή ανησυχία στους πολίτες· το περιστατικό συζητείται ενεργά στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ διανέμονται βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο των εκδηλώσεων. Το βίντεο δείχνει ένα πυκνό νέφος μαύρου καπνού να αναδύεται από τη φωτιά, υποδεικνύοντας τη σοβαρότητα του γεγονότος
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στάλθηκαν σημαντικές δυνάμεις του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων - 13 μονάδες ειδικού εξοπλισμού και ομάδα πυροσβεστών. Σύμφωνα με την υπηρεσία διάσωσης, μεγάλη έκταση έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομερείς πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς, πιθανά θύματα και ζημιές. Σε εξέλιξη βρίσκεται ενεργή πυρόσβεση.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης