Διεθνή

Haniyeh - Hamas: Ωμή βαρβαρότητα του Ισραήλ να στοχοποιεί συγγενείς μας - Δεν θα υποχωρήσουμε

Haniyeh - Hamas: Ωμή βαρβαρότητα του Ισραήλ να στοχοποιεί συγγενείς μας - Δεν θα υποχωρήσουμε
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο εγκληματίας εχθρός οδηγείται από το πνεύμα της εκδίκησης» τονίζει ο ηγέτης της Hamas
Σχετικά με την αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ που σκότωσε 3 παιδιά και 3 εγγόνια του, ο ηγέτης της Hamas Ismail Haniyeh τόνισε ότι τα παιδιά του επισκέπτονταν συγγενείς για το Eid [σ.σ. γιορτή για το τέλος του Ραμαζανίου] στον προσφυγικό καταυλισμό Shati στη βόρεια Γάζα, όταν έγιναν στόχος.
Ο αρχηγός της σουνίτικης παλαιστινιακής οργάνωσης αποδοκίμασε αυτό που περιέγραψε ως ωμή βαρβαρότητα του Ισραήλ, αλλά τόνισε ότι οι Παλαιστίνιοι ηγέτες δεν θα υποχωρήσουν εάν στοχοποιηθούν οι οικογένειες και τα σπίτια τους.


«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο εγκληματίας εχθρός οδηγείται από το πνεύμα της εκδίκησης και το πνεύμα της δολοφονίας και της αιματοχυσίας και δεν τηρεί κανένα πρότυπο ή νόμο», επεσήμανε ο Haniyeh, προσθέτοντας ότι 60 μέλη της οικογένειάς του έχουν σκοτωθεί από το έναρξη του πολέμου.
«Είδαμε ότι παραβιάζει τα πάντα στη γη της Γάζας. Γίνεται πόλεμος εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας. Υπάρχει μαζική μετακίνηση», κατέληξε αντιδρώντας στην είδηση του θανάτου συγγενών του από επιδρομές των IDF.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης