Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι προϋποθέσεις για συνομιλίες με την Ουκρανία, επομένως μιλάνε τα όπλα

Ρωσία: Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι προϋποθέσεις για συνομιλίες με την Ουκρανία, επομένως μιλάνε τα όπλα
Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία συνεχίζεται κανονικά, ξεκαθαρίζει η Ρωσία
Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου αυτή τη στιγμή, επομένως, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζεται κανονικά ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνομιλίες γιατί όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τη στάση της Ουκρανίας να απορρίπτει κάθε είδους διαπραγματεύσεις.
Επομένως, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζεται», τόνισε ο Ρώσος αξιωματούχος που επανέλαβε ότι η θέση του Vladimir Putin είναι γνωστή.
Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η «η ρωσική στάση είναι συνεπής», απαντώντας σε ερώτηση εάν το προσχέδιο της συμφωνίας της Κωνσταντινούπολης μπορεί να χρησιμεύσει ως θεμέλιο για συνομιλίες με την Ουκρανία.
Στις 11 Απριλίου, ο Putin και ο Lukashenko πραγματοποίησαν συνομιλίες στο Κρεμλίνο, όπου ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ξανά ότι η Μόσχα δεν έχει ποτέ απορρίψει μια ειρηνική επίλυση.
Ο Λευκορώσος ηγέτης σημείωσε ότι οι συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης, που συνήφθησαν την άνοιξη του 2022, μπορεί να χρησιμεύσουν ως αφετηρία για συνομιλίες για τη διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης