Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το σκοτεινό σχέδιο των ΗΠΑ μετά την ήττα στην Ουκρανία – Πώς σχεδιάζουν να χτυπήσουν τη Ρωσία και να φέρουν χάος στην Ευρώπη

Το σκοτεινό σχέδιο των ΗΠΑ μετά την ήττα στην Ουκρανία – Πώς σχεδιάζουν να χτυπήσουν τη Ρωσία και να φέρουν χάος στην Ευρώπη
Οι ΗΠΑ μετά την ήττα στον proxy war (πόλεμο αντιπροσώπων στην Ουκρανία) σχεδιάζουν ένα είδος ασύμμετρου, τρομοκρατικού πολέμου κατά της Ρωσίας
Σχετικά Άρθρα
Μετά την ήττα στο πεδίο της μάχης οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να μετατρέψουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε έναν τρομοκρατικό πόλεμο κατά της Ρωσίας με τη χρήση αμερικανικών όπλων μεγάλης εμβέλειας αλλά χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές Αμερικανών στρατιωτικών, τουλάχιστον όχι πολλών.
Στον απόηχο της στρατιωτικής βοήθειας των 61 δισεκ. δολαρίων που ενέκρινε το Κογκρέσο των ΗΠΑ ο διδάκτωρ οικονομικών επιστημών και κορυφαίος ερευνητής στο Ινστιτούτο Χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, Alexander Dudchak ερωτάται από την γεωπολιτική αναλύτρια Lyuba Lulko για την Pravda, εάν είναι στις προθέσεις των ΗΠΑ να εξαπολύσουν τρομοκρατικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Σφαγή με αμερικανικά όπλα


«Η απόφαση (σ.σ. του Κογκρέσου) δεν προκάλεσε έκπληξη. Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα δαπανηθεί για τη στήριξη της αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί λένε ότι χρειάζονται μακροπρόθεσμα συμβόλαια για την υποστήριξη της αμυντικής βιομηχανίας και η Ουάσιγκτον τα παίρνει υποστηρίζοντας το Κίεβο και τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία.
Η μερίδα του λέοντος από αυτά τα δισεκατομμύρια θα δαπανηθεί για την υποστήριξη της αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ καταρχήν.
Επιπλέον, θα διαθέσουν χρήματα για την Εθνική Επιτροπή Πυρηνικής Ασφάλειας και το Υπουργείο Υγείας.
Η Ουάσιγκτον ανησυχεί μόνο για την ίδια.
Οι Αμερικανοί βγάζουν χρήματα από τον πόλεμο, προμηθεύουν όπλα, η Ουκρανία προμηθεύει ανθρώπινο δυναμικό για σφαγή και η Ευρώπη αναλαμβάνει το κύριο οικονομικό κόστος της διατήρησης του καθεστώτος.
Όλα είναι ξεκάθαρα και δεν το κρύβουν.
Ακόμη και ο επικεφαλής του Πενταγώνου Lloyd Austin παραδέχτηκε ότι οι ΗΠΑ έλαβαν εγγυήσεις για να ενισχύσουν την ασφάλειά τους και να κατασκευάσουν όπλα.
Δεν είπε λέξη για την Ουκρανία. Δεν αξίζει τον κόπο.
Η Victoria Nuland (πρώην υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ) είχε πει ότι αυτές οι παραγγελίες στην αμυντική βιομηχανία θα δημιουργήσουν υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε 30 πολιτείες όπου λειτουργούν επιχειρήσεις στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος», επισημαίνει ο Dudchak.

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τρομοκρατικό πόλεμο κατά της Ρωσίας μετά τη συντριβή


Στην ερώτηση της Lulko, εάν οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν την αποστολή όπλων μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία ακόμη και στην περίπτωση που χρησιμοποιηθούν για χτυπήματα βαθιά μέσα στη ρωσική επικράτεια με τον κίνδυνο συνεπειών για τους ίδιους τους Αμερικανούς, ο καθηγητής είναι κάθετος.
«Θα δώσουν στην Ουκρανία ό,τι μπορούν. Θα καθοδηγήσουν ακόμη και αυτούς τους πυραύλους, το κάνουν τακτικά.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Flightradar24 για να δείτε στρατηγικά drones Global Hawk να πετούν πάνω από τα νερά της Μαύρης Θάλασσας κατά μήκος της ακτής της Κριμαίας.
Μπορούν να πετάξουν ακόμη και στις ακτές της Νότιας Ρωσίας. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε το αναγνωριστικό αεροσκάφος - ραντάρ Poseidon να κάνει κύκλους γύρω από τη Ρουμανία. Καθοδηγούν θαλάσσια drones και πυραύλους σε στόχους και εντοπίζουν πού είναι εγκατεστημένα ρωσικά συστήματα αεράμυνας» εξηγεί ο καθηγητής και προσθέτει: « Όχι μόνο οι Αμερικανοί θα διαθέσουν κεφάλαια για τη μεταφορά πυραύλων, αλλά θα συμμετάσχουν και στη χρήση τους. Ό,τι έχουν θα παραδοθεί αργά ή γρήγορα.
Όλες οι ανησυχίες τους για την απειλή για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών είναι φάρσα.
Λένε ότι δεν συμμετέχουν στη σύγκρουση, αλλά προμηθεύουν με όπλα το Κίεβο.
Λένε επίσης ότι απαγορεύουν στους Ουκρανούς να χτυπήσουν τη Ρωσία με αυτά τα όπλα.
Ωστόσο, μπορούμε να δούμε τις ουκρανικές δυνάμεις να χτυπούν τη ρωσική Κριμαία και την επικράτεια του Krasnodar σε τακτική βάση.
Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τρομοκρατικό πόλεμο στην Ουκρανία.
Όλες οι συζητήσεις για την ανάκτηση των συνόρων της Ουκρανίας του 1991 είναι αστείες.
Θα μεταφέρουν ATACMS και άλλα όπλα μεγάλης εμβέλειας για τον τρομοκρατικό πόλεμο.
Η Ρωσία πρέπει να είναι προετοιμασμένη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης