Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιο διχασμένες από ποτέ οι ΗΠΑ - Το 41% ​​των Αμερικανών «βλέπει» εμφύλιο πόλεμο έως το 2029

Πιο διχασμένες από ποτέ οι ΗΠΑ - Το 41% ​​των Αμερικανών «βλέπει» εμφύλιο πόλεμο έως το 2029
Αμερικανίδα βουλευτής ανέφερε ότι "φοβάται" εμφύλιο πόλεμο αν εκλεγεί ξανά ο Trump
Σχετικά Άρθρα
Πιο διχασμένη από ποτέ εμφανίζεται η αμερικανική κοινωνία ενόψει των προεδρικών εκλογών τον Νοέμβριο του 2024, στις οποίες θα αναμετρηθούν εκ νέου οι Donald Trump και Joe Biden. 
Μια νέα έρευνα της Rasmussen Reports διαπίστωσε ότι το 41% ​​των Αμερικανών ανησυχεί ότι ένας εμφύλιος πόλεμος θα μπορούσε να ξεσπάσει κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του 16% που λέει ότι ο εμφύλιος πόλεμος είναι «πολύ πιθανός» στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Εν τω μεταξύ, το 49% των ερωτηθέντων δεν πιστεύει ότι είναι πιθανός νέος εμφύλιος πόλεμος τα επόμενα πέντε χρόνια, με το 20% να δηλώνει ότι είναι «Καθόλου πιθανό». Ένα επιπλέον 10% είναι αβέβαιο για το μέλλον. «Η πιθανότητα η Αμερική να αντιμετωπίσει έναν νέο εμφύλιο πόλεμο σύντομα δεν είναι πολύ τραβηγμένη για πολλούς ψηφοφόρους», είπαν οι δημοσκόποι για την έρευνά τους.
Όπως είχαμε γράψει χθες 7/5, Αμερικανίδα βουλευτής ανέφερε ότι "φοβάται" εμφύλιο πόλεμο αν εκλεγεί ξανά ο Trump
Συγκεκριμένα, η Maxine Waters, σε μία προσπάθεια να «τρομάξει» τους πολίτες για να μην ψηφίσουν τον Ρεπουμπλικάνο, δήλωσε πως ο Donald Trump «είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος».
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο MSNBC, η ηλικιωμένη πολιτικός ερωτήθηκε για το εάν ο πρώην πρόεδρος Trump θα δεχόταν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2024 στην περίπτωση που έχανε.
Ωστόσο, κάτι πρέπει να έσπασε στο μυαλό της, γιατί αυτό που βγήκε από το στόμα της ήταν έκπληξη για πολλούς: «Αυτό τον άνθρωπο καλύτερα να τον προσέχουμε.
Θα σας πω τι θα κάνω: θα ρωτήσω το υπουργείο Δικαιοσύνης και θα ζητήσω από τον πρόεδρο να μας πει τι κάνει για να προστατεύσει αυτή τη χώρα.
Θέλω να μάθω για όλες εκείνες τις δεξιές οργανώσεις με τις οποίες συνδέεται, οι οποίες εκπαιδεύονται στους λόφους και στοχοποιούν…
Ξέρετε σε ποιες κοινότητες πρόκειται να επιτεθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης