Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο Belgorod οι Akhmat - Alaudinov: Το ΝΑΤΟ εξαντλείται, δεν μπορεί να μας σταματήσει

Στο Belgorod οι Akhmat - Alaudinov: Το ΝΑΤΟ εξαντλείται, δεν μπορεί να μας σταματήσει
Εκτελούμε ήδη τα καθήκοντα και την αποστολή που μας έχει ανατεθεί λέει ο επικεφαλής Apty Alaoudinov
(upd) Οι στρατιώτες των τσετσενικών - ρωσικών ειδικών δυνάμεων Akhmat έχουν μεταφερθεί και αναπτυχθεί στη ρωσική επαρχία του Belgorod προκειμένου να επιχειρήσουν κατά μήκος της συνοριακής γραμμής με το Kharkiv.
Όπως υποστήριξε ο επικεφαλής της ομάδας Akhmat, Apty Alaoudinov, οι πόροι των κρατών - μελών του ΝΑΤΟ εξαντλούνται και πλέον δεν αρκούν για να περιορίσουν την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων.

Τελειώνουν οι πόροι του ΝΑΤΟ


«Στην αρχή δόθηκαν στον εχθρό Javelin και άλλα είδη όπλων.
Ωστόσο, έγινε άμεσα αντιληπτό ότι αυτό που όλοι θεωρούσαν, ότι εμείς δεν θα μπορούσαμε να τους αντισταθούμε, ότι αυτό ήταν, δεν ίσχυε…
Μετά ήρθαν HIMARS, Storm Shadow, M777 howitzers, μπορούμε να αναφέρουμε όλη τη λίστα των όπλων που δόθηκε στους Ουκρανούς.
Οι πόροι του ΝΑΤΟ είναι ήδη κοντά στο να εξαντληθούν…, μια και το μπλοκ του ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να παράξει ακόμα περισσότερα όπλα και εξοπλισμό για να σταματήσει τη Ρωσία» τόνισε ο Alaudinov.

Δεν έχουν στρατιώτες οι Ουκρανοί

Επιπλέον, σημείωσε ότι η Ουκρανία εξαντλείται επίσης από ανθρώπινο δυναμικό.
Όπως είπε, οι περισσότεροι από τους ιδεολογικά σκεπτόμενους Ουκρανούς πολίτες έχουν ήδη πεθάνει στη μάχη, και όσοι κινητοποιούνται βίαια δεν έχουν το κίνητρο να πολεμήσουν για τις ιδέες του καθεστώτος του Κιέβου.

Θέσεις μάχης στα σύνορα με το Kharkiv

O Alaudinov υποστήριξε ότι οι μονάδες των Akhmat έχουν ήδη αναλάβει και εκπληρώνουν τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί.
«Είναι πολύ ευχάριστο και κολακευτικό συνάμα ότι μεταφερθήκαμε σε αυτήν την περιοχή, η οποία πλέον είναι η πιο σημαντική για όλα τα γεγονότα που οδηγούν στην ολοκλήρωση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Όλα είναι καλά.
Οι μαχητές έχουν μεταφερθεί σε διάφορες περιοχές κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής μάχης στις συνοριακές περιοχές του Kharkiv που έπρεπε να καλυφθούν και σήμερα οι μαχητές μας έχουν ήδη αρχίσει να εκτελούν τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί», είπε ο Alaudinov, τονίζοντας ότι οι μονάδες των ειδικών δυνάμεων του Akhmat εκτελούν επίσης αποστολές επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης