Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δέσμευση από Meloni: Δεν θα κάνω υπόγειες συμφωνίες με την Αριστερά, ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Ευρώπη

Δέσμευση από Meloni: Δεν θα κάνω υπόγειες συμφωνίες με την Αριστερά, ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Ευρώπη
«Το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα συγκροτηθεί σε σώμα στα μέσα Ιουλίου είναι αποτέλεσμα των υποδείξεων που προέκυψαν από τις κάλπες»
Σχετικά Άρθρα
«Δεν θα κάνω υπόγειες συμφωνίες με την Αριστερά, ούτε στην Ιταλία και ούτε στην Ευρώπη, σε αυτό θεωρώ ότι είμαι αρκετά συνεπής», ξεκαθάρισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni, κατά την παρέμβασή της στην Bουλή της χώρας -ενόψει της ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής που αρχίζει αύριο 27/6 στις Βρυξέλλες.
«Το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί υπόγεια συμφωνία, είναι ένα από τα τόσα ντοσιέ που φθάνουν στην Ευρώπη. Οι 27 χώρες - μέλη συζητούν και, στο τέλος, βρίσκουν μια κάποια λύση», υπογράμμισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.
Η κ. Meloni ανέφερε επίσης ότι «το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα συγκροτηθεί σε σώμα στα μέσα Ιουλίου είναι αποτέλεσμα των υποδείξεων που προέκυψαν από τις κάλπες». «Πρόκειται έναν πολύ σημαντικό σταθμό στην ιστορία της Ευρώπης και πρέπει να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα».
«Τους τελευταίους μήνες, όλοι υποστήριξαν την ανάγκη να αλλάξουν οι πολιτικές της ΕΕ, κανείς δεν είπε ότι θα ήταν αρκετή η διατήρηση του status quo», κατέληξε στην ομιλία της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης