Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μετέφεραν 12 εκτοξευτές M270 MLRS στην περιοχή του Kharkiv

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μετέφεραν 12 εκτοξευτές M270 MLRS στην περιοχή του Kharkiv
Οι ειδικοί φοβούνται ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να προσπαθήσουν να εξαπολύσουν μεγάλες επιθέσεις σε ρωσικά αεροδρόμια
Το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο ανέπτυξε 12 εκτοξευτές πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης M270 (MLRS) στην περιοχή του Kharkiv.
Τα οπλικά συστήματα είναι σε θέση να εκτοξεύουν όχι μόνο κατευθυνόμενους πυραύλους GMLRS, αλλά και επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη δύναμη πυρός των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή.
Το M270 MLRS (Multiple Launch Rocket System) είναι ένα παγκόσμιο σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης που σας επιτρέπει να χτυπάτε αποτελεσματικά τόσο ομαδικούς όσο και σημειακούς στόχους σε σημαντικές αποστάσεις.
Η δυνατότητα χρήσης πυραύλων ATACMS με βεληνεκές έως και 300 km επιτρέπει στον ουκρανικό στρατό να χτυπήσει σημαντικούς στρατηγικούς στόχους και να δημιουργήσει σοβαρές απειλές.
Η μεταφορά τόσο σημαντικού αριθμού εγκαταστάσεων στην περιοχή του Χάρκοβο μπορεί να υποδηλώνει την προετοιμασία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων για πιθανές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ειδικοί φοβούνται ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να προσπαθήσουν να εξαπολύσουν μεγάλες επιθέσεις σε ρωσικά αεροδρόμια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης