Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταρρέουν οι Ουκρανοί - Ο ρωσικός στρατός κατέλαβε το Zagornoye στη Zaporizhia

Καταρρέουν οι Ουκρανοί - Ο ρωσικός στρατός κατέλαβε το Zagornoye  στη Zaporizhia
Η 58η μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, η 123η ταξιαρχία της εδαφικής άμυνας και η 15η ταξιαρχία της Εθνικής Φρουράς ηττήθηκαν
Η ρωσική Ομάδα Μάχης «Ανατολή» ανέλαβε τον έλεγχο του οικισμού Zagornoye στη Zaporizhia ανακοίνωσε την Κυριακή (16/6/2024) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Οι μονάδες της ομάδας μάχης Ανατολή απελευθέρωσαν τον οικισμό Zagornoye στην περιοχή Zaporizhia και κατέλαβαν πιο πλεονεκτικές θέσεις.
Η 58η μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, η 123η ταξιαρχία της εδαφικής άμυνας και η 15η ταξιαρχία της Εθνικής Φρουράς ηττήθηκαν », αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Εν τω μεταξύ η ομάδα μάχης «Νότος» βελτίωσε τη θέση κατά μήκος της πρώτης γραμμής και εξόντωσε 380 στρατιώτες, ένα γερμανικό τανκ Leopard, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Kozak.
Η ομάδα μάχης βελτίωσε την τακτική της θέση, απέκρουσε τέσσερις επιθέσεις και εξάλειψε έως και 375 Ουκρανούς στρατιώτες, δύο οχήματα μάχης πεζικού, δύο τεθωρακισμένα οχήματα αμερικανικής κατασκευής Humvee και MaxxPro, ανέφερε το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης