Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι μισές εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στη Γάζα έχουν καταστραφεί από τις θηριωδίες των Ισραηλινών – Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών

Οι μισές εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στη Γάζα έχουν καταστραφεί από τις θηριωδίες των Ισραηλινών – Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών

Ο υποσιτισμός σκότωσε έναν εξάχρονο Παλαιστίνιο

Σχετικά Άρθρα

Ο επικεφαλής της κύριας υπηρεσίας του ΟΗΕ που παρέχει βοήθεια στη Γάζα είπε ότι οι μισές εγκαταστάσεις της στο έδαφος έχουν καταστραφεί από την έναρξη της εισβολής του Ισραήλ.
Ο Philippe Lazzarini είπε επίσης ότι περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε αυτές τις επιθέσεις.
Ο γενικός επίτροπος της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες μίλησε σε συνέντευξη Τύπου με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος επανέλαβε την υποστήριξη της Αιγύπτου στην υπηρεσία γνωστή ως UNRWA.

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών

Τουλάχιστον 40 ακόμη Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιθέσεις τις τελευταίες 24 ώρες σε όλη τη Γάζα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 38.193, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 15.983 παιδιά και 10.637 γυναίκες, ανέφερε το υπουργείο του θύλακα.
Ένα εξάχρονο αγόρι από την Παλαιστίνη πέθανε από σοβαρό υποσιτισμό που προκλήθηκε από τον ακρωτηριαστικό, σύμφωνα με τον θείο του.
Ο ίδιος είπε ότι η οικογένειά του είχε εκτοπιστεί από τη βόρεια Γάζα στο Νοσοκομείο Μαρτύρων Αλ Άκσα στην κεντρική πόλη Ντέιρ αλ Μπαλάχ.
"Πήγαμε εκεί με την ελπίδα να λάβουμε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και την απαραίτητη τροφή για το παιδί", είπε στο Anadolu.
«Δυστυχώς και εδώ δεν υπάρχουν κατάλληλες τροφές για παιδιά ούτε καν θεραπεία, με αποτέλεσμα η υγεία του να επιδεινωθεί».
«Δεν είναι μόνο τα παιδιά που υποφέρουν από υποσιτισμό, αλλά και οι ενήλικες εν μέσω σκληρών συνθηκών διαβίωσης λόγω του ισραηλινού πολέμου», πρόσθεσε κλείνοντας την τοποθέτησή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης