Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πτώση στο πετρέλαιο, με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή - Στο -0,6% ή 86,43 δολ. το βαρέλι το WTI

Πτώση στο πετρέλαιο, με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή - Στο -0,6% ή 86,43 δολ. το βαρέλι το WTI
Το Ισραήλ και η Hamas ξεκίνησαν νέες διαπραγματεύσεις για εκεχειρία
Πτώση σημείωσαν οι τιμές του πετρελαίου τη Δευτέρα 8 Απριλίου, καθώς οι επενδυτές έστρεψαν σήμερα την προσοχή τους στον τελευταίο γύρο διαπραγματεύσεων Ισραήλ – Hamas.
Ειδικότερα, το αμερικανικό συμβόλαιο έχασε 48 cents ή 0,6% και έκλεισε στα 86,43 δολ. το βαρέλι. Αυτή ήταν η πρώτη πτώση για το συμβόλαιο μετά από έξι διαδοχικές ανοδικές συνεδρίασης.
Το Brent, στο μεταξύ υποχώρησε 79 cents ή 0,9% στα 90,38 δολ. το βαρέλι μετά από τέσσερις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις.
Το Ισραήλ και η Hamas ξεκίνησαν νέες διαπραγματεύσεις για εκεχειρία την Κυριακή, με τον ισραηλινό υπουργό Άμυνας να δηλώνει σήμερα ότι αυτή είναι "η κατάλληλη στιγμή" για την επίτευξη εκεχειρίας με αντάλλαγμα την απελευθέρωση των ομήρων. "Θα υπάρξουν δύσκολες αποφάσεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα για να φέρουμε πίσω τους ομήρους πριν επιστρέψουμε στη μάχη. Είμαστε στην κατάλληλη στιγμή" για να το πράξουμε, δήλωσε ο Joav Gallant.
Η Hamas, πάντως, φέρεται να απέρριψε την τελευταία ισραηλινή πρόταση για κατάπαυση του πυρός όπως μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο πηγή μέσα από την οργάνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης