Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Βρετανία: Αποκάλυψη για την Kate Middleton - Από αυτή τη μορφή καρκίνου πάσχει

Μ. Βρετανία: Αποκάλυψη για την Kate Middleton - Από αυτή τη μορφή καρκίνου πάσχει
Η επιστροφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας στα καθήκοντά της θα γίνει τον Ιούνιο και πως μέχρι τότε δεν αναμένεται κάποια δήλωσή της
Αν και το παλάτι του Μπάκινγχαμ τηρεί σιγήν ιχθύος για τη μορφή καρκίνου που έχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, ο ανταποκριτής της Le Monde στο Λονδίνο και «βασιλικός ανταποκριτής», αποκάλυψε στο περιοδικό Gala ότι πάσχει από «καρκίνο του παχέος εντέρου και έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή».
Επιπλέον, υποστήριξε πως η επιστροφή στα πριγκιπικά της καθήκοντα θα γίνουν τον Ιούνιο και πως μέχρι τότε δεν αναμένεται κάποια δήλωσή της.
«Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», τόνισε σχετικά.
Επισημαίνεται πως η Kate Middleton υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Τι είναι η υστερεκτομή

Η υστερεκτομή είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται η μήτρα.
Πρόκειται για μια επέμβαση που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία πολλών σοβαρών γυναικολογικών παθήσεων και την πρόληψη και θεραπεία γυναικολογικών καρκίνων.
Η υστερεκτομή πραγματοποιείται συνήθως σε γυναίκες ηλικίας 40 έως 50 ετών, ενώ στην πλειονότητα των περιπτώσεων πραγματοποιείται λαπαροσκοπικά.

www.bankkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης