Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Συνεδρίαση μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Χρηματιστήριο: Συνεδρίαση μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Με σημαντικές απώλειες αναμένεται το άνοιγμα των ξένων αγορών, εξέλιξη που θα επηρεάσει και την εγχώρια αγορά
Σχετικά Άρθρα
Η γεωπολιτική ένταση θα συνεχίσει να επηρεάζει την πορεία της αγοράς και οι αναλυτές περιμένουν μία ακόμη συνεδρίαση αυξημένης μεταβλητότητας.
Μάλιστα μετά και το σημαντικό γύρισμα χθες των ξένων αγορών, το άνοιγμα της Ευρώπης αναμένεται έντονα πτωτικό καθώς όπως όλα δείχνουν το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν.
Οι επενδυτές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, χωρίς διάθεση για ανάληψη ρίσκου.
Να σημειωθεί πως αρκετές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων έχουν προγραμματιστεί για αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα, αύριο δημοσιεύουν Jumbo, Lamda και ΑΔΜΗΕ, ενώ σήμερα δημοσιεύει η Κρι-Κρι.
Η Ελλάκτωρ θα βρεθεί επίσης στο επίκεντρο, καθώς ανακοίνωσε πως η γενική συνέλευση θα αποφασίσει για επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους.

Eurobank Equities
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε. δείχνουν ένα βαθιά αρνητικό άνοιγμα σήμερα, καθώς το επενδυτικό κλίμα επιβαρύνεται από τις γεωπολιτικές ανησυχίες για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Optima Bank
Περιμένουμε η ελληνική αγορά να συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις γεωπολιτικές εξελίξεις σήμερα.

Beta
Το γεωπολιτικό ρίσκο και η αναταραχή παραμένουν υποδεικνύοντας μία ακόμη συνεδρίαση μεταβλητότητας σήμερα.

Κύκλος
Οι εταιρείες Orilina Properties, το ΚΡΙ-ΚΡΙ και η Βιοκαρπέτ ανακοινώνουν τα μεγέθη τους για το 2023. Το ελληνικό χρηματιστήριο δεν συγχρονίστηκε με τις ανοδικά κινούμενους δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών στον απόηχο της κλιμάκωσης της κρίσης στη Μ. Ανατολή επιβεβαιώνοντας ωστόσο τη στήριξη των 1379 μονάδων του Γ.∆. Στη Wall Street, από την άλλη πλευρά, οι δείκτες υποχώρησαν. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη σημερινή συνεδρίαση στο Χ.Α.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης