Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ξεπούλημα 5.000 ETH από μεγαλοεπενδυτή - φάλαινα κρυπτονομισμάτων

tags :
Ξεπούλημα 5.000 ETH από μεγαλοεπενδυτή - φάλαινα κρυπτονομισμάτων
Το Ethereum αντιμετώπισε πρόσφατα πιέσεις πώλησης, μετά το υψηλό των 3.281 δολαρίων στις 15 Απριλίου

Μια φάλαινα του Ethereum, γνωστή για την κατοχή ενός σημαντικού ποσού σε ETH, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο πουλώντας 5.000 ETH στο δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Kraken. Η κίνηση αυτή, που εντοπίστηκε από την εταιρεία ανάλυσης on-chain Lookonchain, έχει δημιουργήσει έντονες ανησυχίες, αφού ο μεγαλοεπενδυτής αυτός είχε αγοράσει τα κρυπτονομίσματα στο dip του 2022.

Αναλυτικά οι κινήσεις του μεγαλοεπενδυτή

Τον Σεπτέμβριο του 2022, κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης του Ethereum σε proof-of-stake δίκτυο, αυτή η φάλαινα εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες της αγοράς κρυπτονομισμάτων, αγοράζοντας αρκετά ETH στην τιμή των 1.567 δολαρίων, με τη συνολική αξία να ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2022, ο συγκεκριμένος επενδυτής απέσυρε συνολικά 96.638 ETH αξίας 151,42 εκατομμυρίων δολαρίων από την Coinbase.
Με την πρόσφατη μεταφορά 5.000 ETH στο Kraken, εικάζεται ότι η φάλαινα σκοπεύει να κεφαλαιοποιήσει τα κέρδη. Άλλωστε, όταν τόσο μεγάλοι επενδυτές καταθέτουν κρυπτονομίσματα σε ανταλλακτήρια, συνήθως ακολουθεί και μία πώληση. Ωστόσο, η φάλαινα εξακολουθεί να διατηρεί 76.638 ETH, αξίας 233,56 εκατομμυρίων δολαρίων στο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, υποδεικνύοντας συνολικό κέρδος άνω των 153,7 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των επενδυτών, οι οποίοι φοβούνται για μια σημαντική πώληση ETH με αποτέλεσμα την πτώση της τιμής του δεύτερου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος.

Δεν κερδίζουν όλοι οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων

Η ενέργεια του ανωτέρω επενδυτή, υπογραμμίζει τη σημασία του κατάλληλου συγχρονισμού και του κλίματος της αγοράς για την επίτευξη σημαντικών αποδόσεων. Αντίθετα, οι κακές και βιαστικές αποφάσεις, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλειες χρημάτων. Όπως άλλωστε παρατηρήθηκε με μια άλλη φάλαινα ETH, η οποία υπέστη σημαντικές απώλειες εν μέσω μιας πτώσης των τιμών.
Ειδικότερα, ένας άλλος μεγαλοεπενδυτής ETH, πούλησε πρόσφατα ένα απόθεμα 10.701 ETH αξίας 33 εκατομμυρίων δολαρίων, με απώλειες που ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια δολάρια για δεύτερη φορά, αφού είχε ποντάρει long στην ETH. Αυτή η απώλεια ακολούθησε μια προηγούμενη ύψους σχεδόν 500.000 δολαρίων.

Αξίζει να επενδύσει κανείς στο ETH και άλλα κρυπτονομίσματα;

Το Ethereum αντιμετώπισε πρόσφατα πιέσεις πώλησης, μετά το υψηλό των 3.281 δολαρίων στις 15 Απριλίου. Μετά από δύο διαδοχικές ημέρες πτώσης, το κρυπτονόμισμα κατάφερε να δει μια μικρή ανάκαμψη. Αυτή τη στιγμή η τιμή του κυμαίνεται στα περίπου 2.976 δολάρια.
Όπως μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό, καμία επένδυση crypto δεν είναι εγγυημένη. Άλλωστε, η τιμή της αγοράς και της πώλησης παίζουν τον βασικότερο ρόλο στην απόδοση που θα έχει μια επένδυση. Σε γενικές γραμμές, η αγορά Ethereum αποτελεί μία αξιόπιστη επενδυτική επιλογή, με μεγάλες προοπτικές μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να αναλύσουν όλα τα δεδομένα της αγοράς ώστε να εντοπίσουν το καταλληλότερο σημείο εισόδου.
Γενικά, οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα κέρδη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εντοπίσετε έργα με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και μια ισχυρή κοινότητα.
Πέρα από το Ethereum, το Bitcoin ή τα άλλα κρυπτονομίσματα στην κορυφή της λίστας, διαρκώς εμφανίζονται νέα έργα τα οποία ακολουθούν μια εξαιρετική πορεία στο χώρο, εξασφαλίζοντας υψηλά κέρδη για τους επενδυτές τους. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί μια αυξημένη ζήτηση σε νέα κρυπτονομίσματα, τα οποία ξεκινούν την πορεία τους στο χώρο μέσω μιας προπώλησης. Δύο που φαίνεται να ξεχωρίζουν στην αγορά αυτή τη στιγμή, είναι το Dogeverse και το 99Bitcoins.

Dogeverse  ($DOGEVERSE)

Ένα νέο κρυπτονόμισμα το οποίο συνδυάζει τα memes του Doge, με μια ενεργή κοινότητα και δυνατότητα παθητικών ανταμοιβών μέσω του πονταρίσματος. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Dogeverse είναι ότι κυκλοφορεί σε όλα τα δημοφιλή blockchain, αποτελώντας ένα πραγματικά multi-chain meme coin με μεγάλες προοπτικές.

Αγορά $DOGEVERSE εδώ

99Bitcoins ($99BTC)

Μια καινοτόμος πλατφόρμα learn-to-earn, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να λάβουν σημαντικές γνώσεις για τα κρυπτονομίσματα, κερδίζοντας ανταμοιβές σε 99BTC. Συγκεκριμένα, με μια λειτουργία παρόμοια με τα P2E παιχνίδια, οι χρήστες της πλατφόρμας συμμετέχουν σε σεμινάρια, κουίζ και άλλες μορφές εκπαίδευσης γύρω από τα crypto, κερδίζοντας σημαντικές ανταμοιβές. Το έργο προσφέρει επίσης staking και ένα airdrop που θα μοιράσει 99.999 δολάρια σε Bitcoins.

Αγορά 99Bitcoins

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε έργο, καθώς και να συμμετάσχετε στις προπωλήσεις τους, μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης