Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι - Εφόσον θέλουν εκλογές δημοψήφισμα για την κυβέρνηση, θα τις έχουν

Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι - Εφόσον θέλουν εκλογές δημοψήφισμα για την κυβέρνηση, θα τις έχουν
Αναφερόμενος στο ποσοστό που θα θεωρήσει επιτυχία για τη Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
Εφ' 'ολης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.
Η συνέντευξη ξεκίνησε θίγοντας τα χθεσινά έκτροπα στη Βουλή, με τον πρωθυπουργό να σημειώνει την άμεση αντίδραση του Προέδρου της Βουλής.
Αναφερόμενος στους Σπαρτιάτες τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε υπόμνημα εξαίρεσης των Σπαρτιάτων.
«Ανατριχιαστικό και αποκαλυπτικό το περιστατικό βίας που συνέβη στη Βουλή» επισήμανε χαρακτηριστικά για τον ξυλοδαρμό του Β. Γραμμένου ο πρωθυπουργός.
Εμμένοντας στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στις διώξεις κατά των Σπαρτιατών υποστήριξε ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ ας μην ξεχνάμε, είχε κυβερνήσει με την ακροδεξιά του κ.Καμμένου».



«Σηκώνουμε το γάντι - Θέλουν εκλογές δημοψήφισμα για την κυβέρνηση και θα τις έχουν»

Στην ερώτηση για την αύξηση της ακροδεξιάς και αν έχει ευθύνη η παράταξή του, προωθώντας «ενοχλητική» ατζέντα γι' αυτό το ακροατήριο, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πάντα υπήρχαν πρόσωπα δεξιά της ΝΔ που συγκέντρωναν όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό.
«Στην Ευρώπη ανεβαίνει κυρίως για το μεταναστευτικό.Στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό», εξήγησε.
Για τη βαρύτητα που αποδίδεται στις ευρωεκλογές, είπε ότι την επόμενη μέρα θα είναι και πάλι κυβέρνηση η ΝΔ.
«Θέλουν τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης, σηκώνουμε το γάντι» δήλωσε με νοήμα, προαναγγέλοντας έτσι μια πολωμένη προεκλογική περίοδο.
Για τα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο, ισχυρίστηκε ότι ελάχιστοι είναι σελέμπριτι, αλλά και αυτοί είναι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο.
«Μπορεί να είναι σελέμπριτι, αλλά μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη. Μόνο η ΝΔ μπορούσε να κάνει τέτοιο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο. Να δουν οι πολίτες προσεκτικά το ψηφοδέλτιο, να κάνουν επιλογή όχι μόνο με κριτήριο την αναγνωρισιμότητα» συμπλήρωσε.
Τέλος αναφερόμενος στο ποσοστό που θα θεωρήσει επιτυχία για τη Νέα Δημοκρατία, αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
«Οι ευρωεκλογές είναι εθνική κάλπη. Το μέτρο σύγκρισης είναι οι προηγούμενες εκλογές. Η κινητοποίηση του κόσμου είναι πιο δύσκολη», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης