Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρει ο MVP του NBA Joel Embiid - «Διαγνώστηκε με παράλυση Bell» - Πώς το ανακάλυψε

Σοκάρει ο MVP του NBA Joel Embiid - «Διαγνώστηκε με παράλυση Bell» - Πώς το ανακάλυψε
Παλεύει με διάφορα συμπτώματα, όπως θολή όραση και ξηροφθαλμία
Ο superstar των Philadelphia 76ers, Joel Embiid, διαγνώστηκε με παράλυση Bell, μια μορφή παράλυσης του προσώπου που, όπως τονίζει, τον είχε αρχίσει να επιδρά πάνω του ήδη πριν από το τουρνουά play-in.
Ο Embiid φορούσε γυαλιά ηλίου στην συνέντευξη Τύπου αφού πέτυχε 50 πόντους στο Game 3 των Sixers επί των New York Knicks και δήλωσε ότι παλεύει με διάφορα συμπτώματα, όπως θολή όραση και ξηροφθαλμία.
Ο Αμερικανός, με καμερουνέζικες ρίζες, center έκανε γνωστό ότι για πρώτη φορά άρχισε να υποφέρει από την πάθηση περίπου «μία ή δύο ημέρες» πριν οι Sixers παίξουν με τους Miami Heat στις 17 Απριλίου στο πλαίσιο του τουρνουά των play-in.
Είχε 23 πόντους και 15 ριμπάουντ στη νίκη που έστειλε τους Sixers στα πλέι οφ.
Παραπονιόταν για ημικρανίες αλλά «νόμιζε ότι δεν ήταν τίποτα» προτού τελικά ενημερώσει τους γιατρούς ότι δεν αισθανόταν καλά.
«Το σώμα μου ήταν απλά, απλά δεν το ένιωθα», επισήμανε ο Embiid.
«Ναι, είναι αρκετά ενοχλητικό. Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου, το στόμα μου και το μάτι μου. Ήταν δύσκολο. Αλλά δεν τα παρατάω. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέσα από οτιδήποτε. Είναι ατυχές, έτσι το βλέπω. Αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσω να πιέζω».
Πάντως χθες (25/4) ο περσινός MVP του ΝΒΑ, Embiid, είχε 13 στα 19 σουτ από το παρκέ, πέτυχε 19 στις 21 βολές και πέτυχε πέντε τρίποντα στο Game 3.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης