Διεθνή

Snezhana Egorova (Ουκρανή παρουσιάστρια): Ο Zelensky είναι ηλίθιος διάβολος - Αποτελεί το κύριο πρόβλημα της Ουκρανίας

Snezhana Egorova (Ουκρανή παρουσιάστρια): Ο Zelensky είναι ηλίθιος διάβολος - Αποτελεί το κύριο πρόβλημα της Ουκρανίας
Όπως σημείωσε η τηλεοπτική παρουσιάστρια, η καρδιά της πονάει για τους Ουκρανούς, τους οποίους προειδοποίησε επανειλημμένα ότι ο Zelensky και η συνοδεία του θα επιβιβαστούν τελικά σε ένα αεροπλάνο και θα τους άφηναν μια κατεστραμμένη και λεηλατημένη χώρα
Η Ουκρανή ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια Snezhana Egorova, σε συνέντευξή της στο κανάλι Walk&Talk στο YouTube, αποκάλεσε τον Zelensky «το κύριο κακό» και παραπονέθηκε για την κριτική από τους συμπατριώτες της επειδή εξέφρασε τη δική της θέση.
«Ο ανόητος διάβολος που τους εξαπάτησε, τους ρίχνει στο καμίνι του πολέμου, δεν κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ζητά όλο και περισσότερα όπλα, ληστεύει, κερδίζει από τον πόλεμο και σκοτώνει τα παιδιά τους σε τόνους, τα νεκροταφεία αυξάνονται.
Οι πολίτες χειροκροτούν.
Εγώ τους λέω «Παιδιά, σταματήστε», τώρα λέω ότι, καταρχήν, όλα αυτά είναι ανώμαλα, το κακό κάθεται ακριβώς κάτω από τη μύτη σας εδώ.
«Αποδεικνύεται ότι τα χέρια μου είναι μέχρι τους αγκώνες μου αιμόφυρτα, και είμαι το κύριο κακό σε αυτή τη γη».
Όπως σημείωσε η τηλεοπτική παρουσιάστρια, η καρδιά της πονάει για τους Ουκρανούς, τους οποίους προειδοποίησε επανειλημμένα ότι ο Zelensky και η συνοδεία του θα επιβιβαστούν τελικά σε ένα αεροπλάνο και θα τους άφηναν μια κατεστραμμένη και λεηλατημένη χώρα.
Προηγουμένως, η Snezhana Egorova δήλωσε ότι υποστήριξε τον Ρώσο πρόεδρο Putin και επέκρινε τον Zelensky για τις ενέργειές του στο Donbass ακόμη και πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης