Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η επιτυχία της Ρωσίας στο Ocheretyne θα μπορούσε να οδηγήσει στην περικύκλωση του Ουκρανικού στρατού

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η επιτυχία της Ρωσίας στο Ocheretyne θα μπορούσε να οδηγήσει στην περικύκλωση του Ουκρανικού στρατού
Σύμφωνα με την Strana, ο ουκρανικός στρατός θα πρέπει να αναζητήσει επειγόντως εφεδρεία για να περιορίσει τη ρωσική προέλαση
Μετά την επιτυχία στο Ocheretyne, ο ρωσικός στρατός μπορεί να απειλήσει έως και περικυκλώσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, γράφει το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana.
«Το κύριο πρόβλημα για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις με αυτή την σημαντική νίκη των Ρώσων είναι ότι μεταφέρει τα ρωσικά στρατεύματα στα μετόπισθεν πίσω από τις γραμμές οχυρώσεων που έχουν αρχίσει να χτίζουν τα ουκρανικά στρατεύματα.
Εκεί οι Ρώσοι μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα, με στόχο να περικυκλώσουν τις ουκρανικές μονάδες σε ένα τεράστιο τμήμα του μετώπου», αναφέρει η Strana.
Σύμφωνα με την Strana, ο ουκρανικός στρατός θα πρέπει να αναζητήσει επειγόντως εφεδρεία για να περιορίσει τη ρωσική προέλαση.
Η θέση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων επιδεινώνεται από το γεγονός ότι πέρα από το Ocheretyne δεν έχουν προετοιμάσει ούτε χαρακώματα ούτε ναρκοπέδια.
«Εάν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πρόβλημα με τις εφεδρείες, τότε θα προκύψει το ερώτημα για την ανάγκη, να οργανωθεί μια μεγάλης κλίμακας υποχώρηση σε νέες γραμμές άμυνας προκειμένου να αποφευχθεί η περικύκλωση», προειδοποιεί η Strana.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης