Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ - Δυτική Ελλάδα: Μέσα σε λίγες ημέρες 5 συλλήψεις και συνολικά 8 δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία

ΕΛ.ΑΣ - Δυτική Ελλάδα: Μέσα σε λίγες ημέρες 5 συλλήψεις και συνολικά 8 δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία
Τι ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία
Συνολικά 5 άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, και Ακαρνανίας, ενώ σχηματίσθηκαν συνολικά 8 δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία:
Α) Στην Πάτρα:
-Συνελήφθη, προχθές το πρωί, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, διότι την απείλησε μέσω τηλεφώνου.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζύγος του, για απειλή μέσω τηλεφώνου.
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η συντρόφος του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.
Β) Σε περιοχή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας:
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του και η αδερφή της, διότι εξύβρισε και απείλησε την σύντροφό του κρατώντας ένα μαχαίρι, ενώ παράλληλα απείλησε την αδερφή της.
Γ) Στον Πύργο:
Συνελήφθη, χθες το πρωί, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, ενώ παράλληλα την έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι της.
Δ) Στο Αγρίνιο:
-Συνελήφθη, προχθές το πρωί, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία, διότι προκάλεσε σωματικές βλάβες και απείλησε λεκτικά τον πατέρα της.
-Συνελήφθη, προχθές το πρωί, ένας άνδρας, διότι απείλησε τη σύζυγό του, με μαχαίρι, ενώ στην συνέχεια απείλησε τον ανήλικο γιό του και την ενήλικη κόρη του.
-Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης