Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η νέα θητεία του προέδρου Putin έφερε μια νέα προεδρική λιμουζίνα Aurus...

Ρωσία: Η νέα θητεία του προέδρου Putin έφερε μια νέα προεδρική λιμουζίνα Aurus...
Το ειδικά διαμορφωμένο μοντέλο της λιμουζίνας εκσυγχρονίζεται έτι περαιτέρω, ανέφερε ο γραμματέας Τύπου του αρχηγού της Ρωσίας, Dmitry Peskov
Η νέα θητεία του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin σηματοδοτεί και την έλευση μιας νέας ... προεδρικής λιμουζίνας Aurus, καθώς το ειδικά διαμορφωμένο μοντέλο του ρωσικού αυτοκινήτου εκσυγχρονίζεται έτι περαιτέρω, όπως ανέφερε ο γραμματέας Τύπου του αρχηγού της Ρωσίας, Dmitry Peskov.
«Φυσικά», είπε, απαντώντας στην αντίστοιχη ερώτηση.
Ο Vladimir Putin συνδεθηκε για πρώτη φορά με το αγαπημένο του Aurus ακριβώς πριν από έξι χρόνια, στις 7 Μαΐου 2018, όταν αφίχθη και στην τότε ορκωμοσία του με την ειδική προεδρική λιμουζίνα.
Έκτοτε, ο πρόεδρος ταξιδεύει συνεχώς το εγχώριας παραγωγής υπερπολυτελές όχημα.
Η νέα έκδοση του ρωσικού αυτοκινήτου Aurus Senat παρουσιάστηκε λοιπόν εκ νέου στην ορκωμοσία.
Όπως, δε, καταμαρτυράται από τις φωτογραφίες, έχει αλλάξει σχεδόν όλη η μάσκα του αυτοκινήτου σε αυτή τη νέα εκδοχή: τα φανάρια, τα φτερά, ο προφυλακτήρας, αλλά και το καπό.
Όχι μόνο η εμφάνιση, αλλά και το περιεχόμενό του έχει εκσυγχρονιστεί.
Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής αναπληρωτής πρωθυπουργός - υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Denis Manturov, οι εμπορικές παραδόσεις του ανανεωμένου Aurus Senat θα ξεκινήσουν το 2025.
Υπενθυμίζεται ότι τα Aurus είναι μια σειρά από exevutive cars που έχει δημιουργηθεί από το 2013 με εντολή του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το project περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας γραμμής παραγωγής, τόσο για την αντικατάσταση του στόλου των κρατικών αξιωματούχων, όσο και για εμπορικές πωλήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης