Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shoigu (Ρώσος υπ. Άμυνας): Ο ρωσικός στρατός πολεμά τους ακολούθους των Ναζί στην Ουκρανία

Shoigu (Ρώσος υπ. Άμυνας): Ο ρωσικός στρατός πολεμά τους ακολούθους των Ναζί στην Ουκρανία
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν έντιμα τις περήφανες παραδόσεις των πολεμιστών του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, διαμήνυσε ο υπουργός Άμυνας
Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει έντιμα τις ιστορικές παραδόσεις των πολεμιστών του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου πολεμώντας τους Ναζί κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (όπως αποκαλεί η Ρωσία την εισβολή στην Ουκρανία), σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, στρατηγό Sergei Shoigu, σε δηλώσεις του για την Ημέρα της Νίκης.
«Σήμερα, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν έντιμα τις περήφανες παραδόσεις των πολεμιστών του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.
Εκτελούν έντιμα τα στρατιωτικά τους καθήκοντα και ολοκληρώνουν με επιτυχία ζωτικές ευθύνες για τη διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων της χώρας. Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, καταπολεμούν ηρωικά τους οπαδούς του ναζισμού, διασφαλίζοντας την ασφάλεια της χώρας μας», δήλωσε ο Shoigu, σύμφωνα με το TASS.
Η κληρονομιά του πρωτοφανούς ηρωισμού των στρατιωτών της πρώτης γραμμής και των παρτιζάνων, της αφοσίωσης και της επιμονής των εργαζομένων στο εσωτερικό μέτωπο και των κρατουμένων των ναζιστικών στρατοπέδων δεν θα ξεθωριάσει ποτέ, σύμφωνα με τον εκτελούντα χρέη υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, στρατηγό Shoigu.
«Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά η μνήμη του απαράμιλλου ηρωισμού των στρατιωτών της πρώτης γραμμής και των παρτιζάνων, της αφοσίωσης και της επιμονής των εργατών του εσωτερικού μετώπου και των κρατουμένων των φασιστικών στρατοπέδων δεν ξεθωριάζει», δήλωσε ο Shoigu.
Η μνήμη του απαράμιλλου ηρωισμού των στρατιωτών της πρώτης γραμμής και των παρτιζάνων, της αφοσίωσης και της επιμονής των εργαζομένων του εσωτερικού μετώπου και των κρατουμένων των ναζιστικών στρατοπέδων δεν θα ξεθωριάσει ποτέ, τόνισε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης