Διεθνή

Τσιόδρας (υπ. ευρωβουλευτής ΝΔ): Να μη χαθεί η πολιτική σταθερότητα – Ισχυρό ποσοστό για Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές 9/5

Τσιόδρας (υπ. ευρωβουλευτής ΝΔ): Να μη χαθεί η πολιτική σταθερότητα – Ισχυρό ποσοστό για Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές 9/5
Ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι στην Ευρωβουλή λαμβάνονται πάρα πολύ κρίσιμες αποφάσεις «που αφορούν την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας,
«Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία και είναι εξαιρετικά σημαντική. Δεν είναι μία δημοσκόπηση για το πού καταγράφεται η κάθε πολιτική δύναμη. Πρέπει νομίζω να σταλεί ένα μήνυμα πολιτικής σταθερότητας με την εμπέδωση, μέσω ενός ισχυρού ποσοστού, του αποτελέσματος του 2023 για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο να έχουν έναν καθαρό ορίζοντα τα επόμενα τρία χρόνια», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο (11/5/2024) σε Ρέθυμνο και Χανιά.
Μιλώντας με στελέχη του κόμματος και πολίτες κατέστησε σαφές πως: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στην ευρωβουλή…
Στην ευρωβουλή θα πρέπει να στείλουμε ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούν να υπερασπίζονται τα ελληνικά συμφέροντα, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα πεδίο εργασίας και θα πρέπει να φέρουν αποτελέσματα για την Ελλάδα και όχι να χρησιμοποιούν το βήμα της Ευρωβουλής προκειμένου να καταγγέλλουν τη χώρα όπως είδαμε τον προηγούμενη πενταετία».

Πολύ κρίσιμες αποφάσεις

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε επίσης ότι στην Ευρωβουλή λαμβάνονται πάρα πολύ κρίσιμες αποφάσεις «που αφορούν την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας, την αγροτική πολιτική, τα έργα υποδομής, θέματα μετανάστευσης και άλλα, οπότε εμείς θα πρέπει να ψηφίσουμε και με αυτό το κριτήριο. Να δούμε δηλαδή πώς μπορούμε να εκπροσωπηθούμε στο ευρωκοινοβούλιο από ανθρώπους οι οποίοι θα δώσουν μάχες προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα για την Ελλάδα και σε τελική ανάλυση για τους πολίτες και για τις τοπικές κοινωνίες».
Είπε επίσης πως φέτος είναι μία ευκαιρία «να κουβεντιάσουμε περισσότερο σε σχέση με την Ευρώπη και τις προοπτικές της, γιατί όντως αντιμετωπίζει πάρα πολλές προκλήσεις, οικονομικές, αμυντικές, ασφάλειας, προκλήσεις που προκύπτουν από την κλιματική κρίση. Όλα αυτά λοιπόν θα πρέπει να τα δούμε και να βάλουμε στο τραπέζι».
Για τον Δημήτρη Τσιόδρα, το διακύβευμα των εκλογών για την Ευρωβουλή είναι ότι μπορούμε -όπως είπε- η χώρα μας να έχει πορεία πολιτικής σταθερότητας η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί.
Ζήτησε μάλιστα από τους πολίτες να ενδιαφερθούν ζωηρά για τις Ευρωεκλογές, οι οποίες «έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, δηλαδή δεν αποφασίζουμε για το ποια θα είναι η κυβέρνηση εδώ, αλλά ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν ως χώρα στην Ευρωβουλή…
Προφανώς βγαίνουν και πολιτικά συμπεράσματα και έχουν πολιτικό χαρακτήρα όμως να μην ξεχάσουμε το βασικό που είναι η εκπροσώπησή μας σε επίπεδο Ευρώπης.
Το ποια Ευρώπη θέλουμε θα ήταν μία πάρα πολύ καλή και πολύ χρήσιμη κουβέντα για τους πολίτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης