Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αχαΐα: «Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη» – Συγκλονίζει η 62χρονη που βιάστηκε στο χωράφι της από 23χρονο Αφγανό

Αχαΐα: «Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη» – Συγκλονίζει η 62χρονη που βιάστηκε στο χωράφι της από 23χρονο Αφγανό
Ο άνδρας εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα
Σοκαρισμένη παραμένει η 62χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από έναν 23χρονο Αφγανό την ώρα που βρισκόταν στο χωράφι της στα Νιφορέικα Αχαΐας.
Η 62χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Αφγανού, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τον βιασμό.
Μιλώντας στο Mega, η 62χρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη μάχη που έδωσε για να καταφέρει να ξεφύγει από τον βιαστή της.
«Πήγα στο περιβόλι μου να μαζέψω ντοματούλες. Κάνω ψυχοθεραπεία με αυτό, βάζω ντομάτες, πιπεριές και μέσα στο χωριό, δεν ήταν έξω από το χωριό. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου, ξαφνικά. Φώναξα «βοήθεια, βοήθεια!», δεν με άκουσε κανείς», είπε η 62χρονη.
Η 62χρονη βρισκόταν στο χωράφι της όταν ένας άνδρας άρχισε να την πλησιάζει. Μιλούσε σπαστά ελληνικά και προσπάθησε να την προσεγγίσει ζητώντας της δουλειά.
«Το μόνο που είπε. Μου λέει “δουλειά”. Λέω “δουλειά δεν έχει. Θα έρθει ο αδερφός μου, τον περιμένω. Να σου δώσει δουλειά. Φύγε τώρα γιατί έχω δουλειά”. Και μου κάνει “Δεν φεύγει” και μπαίνει μέσα γιατί εγώ ήμουν μέσα στο περιβόλι. Αυτός ήταν απ’ έξω. Δεν φεύγει και μπαίνει προς τα μέσα. Εκεί κατάλαβα ότι τέρμα, έχω τελειώσει», αφηγείται η 62χρονη.

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»

Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει. Ο άνδρας τότε της επιτέθηκε. Την έριξε κάτω και όπως καταγγέλλει η 62χρονη, την βίασε.
«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο και ο σπόνδυλος στη μέση έχει σπάσει, έχει ραγίσει. Με πέταξε κάτω και μετά μου σήκωσε πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά τα πόδια και όπως έγειρα προς το μέρος, προς το κεφάλι μου, προφανώς γι’ αυτό έσπασε (ο σπόνδυλος)», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η γυναίκα πάλεψε με νύχια και με δόντια για να σωθεί. Κατάφερε να φτάσει και να πιάσει ένα σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον άνδρα στη μύτη και έτσι η 62χρονη γλίτωσε και άρχισε να τρέχει.
«Αυτός ήταν άγνωστος τελείως. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου Τι φώναζα, τι παρακαλούσα, τίποτα, τίποτα… Φρίκη! Αν δεν τον χτυπούσα, δεν πρόκειται να έφευγε από πάνω μου», επισημαίνει.
Η 62χρονη κατήγγειλε το περιστατικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί είδαν πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση της.
«Θα φορέσω κηδεμόνα τρεις μήνες. Θα πρέπει να προσέχω πώς σηκώνομαι γιατί είναι ο σπόνδυλος, στην σπονδυλική στήλη λίγο πιο πάνω από τη μέση», λέει η 62χρονη.

«Μακάρι να μείνει μέσα μια ζωή»

Ο άνδρας εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εκεί ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.
«Μακάρι να μείνει μέσα, να μείνει μέσα μια ζωή. Εγώ φταίω που δεν του έδωσα με το τσεκούρι άλλη μια», σχολιάζει.
Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό, με την 62χρονη να προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει την επίθεση που δέχτηκε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης