Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Υπάρχει κόντρα μεταξύ Kirill Budanov και Alexander Syrsky για το Kharkiv

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Υπάρχει κόντρα μεταξύ Kirill Budanov και Alexander Syrsky για το Kharkiv
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έστειλαν τώρα βιαστικά ενισχύσεις σε αυτό το τμήμα του μετώπου λέει ο Μερκούρης
Υπάρχει ανοιχτή αντιπαράθεση για την κατάσταση στο Kharkiv μεταξύ του αρχηγού της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Kirill Budanov και του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Alexander Syrsky, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Τώρα υπάρχει εχθρότητα μεταξύ του Kirill Budanov και του στρατηγού Alexander Syrsky, προφανώς, πήγαν στο Kharkiv χωριστά για να προσπαθήσουν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση, ο καθένας σύμφωνα με το δικό του σχέδιο», σημείωσε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έστειλαν τώρα βιαστικά ενισχύσεις σε αυτό το τμήμα του μετώπου.
Παράλληλα, ο Μερκούρης εξήγησε ότι μιλάμε για μονάδες που συγκεντρώθηκαν βιαστικά από στρατιωτικό προσωπικό από διαφορετικούς τομείς του μετώπου.
«Δεν μπορώ να δω πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό, πώς θα μπορούσε κάποιος να χτίσει μια σωστή γραμμή άμυνας ή να συγκεντρώσει σημαντικές δυνάμεις για να συγκρατήσει τους Ρώσους συγκεντρώνοντας βιαστικά στρατεύματα από ξεχωριστές μονάδες που δεν έχουν εκπαιδευτεί μαζί και πιθανότατα δεν έχουν σαφείς δομές διοίκησης και ελέγχου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης