Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διπλή ελληνική πρόκριση στην κωπηλασία: Στο Παρίσι Φίτσιου-Κοντού και Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζής!

Διπλή ελληνική πρόκριση στην κωπηλασία: Στο Παρίσι Φίτσιου-Κοντού και Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζής!
Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης! Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού προκρίθηκαν στο Παρίσι στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, όπως έκαναν οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής στην αντίστοιχη κατηγορία Ανδρών.

Η προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα στη Λουκέρνη της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα ελληνικά πληρώματα. Η Ζωή Φίτσιου μαζί με τη Μιλένα Κοντού αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, τερμάτισαν δεύτερες με χρόνο 07:05.07, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Οι επιτυχίες έλαβαν συνέχεια, αφού λίγο αργότερα οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής «σφράγισαν» και αυτοί τη συμμετοχή τους στο Παρίσι. Στον τελικό της αντίστοιχης κατηγορίας στους Άνδρες (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών), πέρασαν δεύτεροι τη «γραμμή» του τερματισμού με χρόνο 06:26.29, παίρνοντας το… χρυσό εισιτήριο!


Συνεπώς, η Ελλάδα θα εκπροσωπείται από τέσσερα πληρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τις δύο σημερινές προκρίσεις (21/05) να προστίθενται σε εκείνες του Στέφανου Ντούσκου και της Ευαγγελίας Αναστασιάδου με τη Χριστίνα Μπούρμπου!

Πηγή: www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης