Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε τη θηριώδη Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC SUV

tags :
Δοκιμάζουμε τη θηριώδη Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC SUV
Όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές, στην αυτοκίνηση όλα είναι πιθανά. Το πάντρεμα της ηλεκτροκίνησης με το όνομα AMG είναι μία περίτρανη απόδειξη για το λόγο του αληθές
Κάποτε το μότο του περίφημου βελτιωτικού οίκου (που τώρα πλέον έχει απορροφήσει η Mercedes-Benz) ήταν: «one man-one engine». Πλέον ούτε μονάχα ένας μηχανικός ασχολείται αποκλειστικά με την εξέλιξη του κινητήρα, ούτε στην πλειοψηφία τους οι EQE SUV AMG εφοδιάζονται με έναν ηλεκτροκινητήρα.
Αφήστε δε, που το να ανοίξεις το καπό και να ψάξεις για την υπογραφή του μηχανικού είναι αδύνατο, για τον απλό λόγο ότι το άνοιγμα μπορεί να γίνει αυστηρά σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Πολλά άλλαξαν λοιπόν με τον ερχομό της ηλεκτροκίνησης στη ζωή μας.
Πολλά αλλά όχι όλα, όπως διαλαλεί με το πλούσιο παρουσιαστικό της η AMG EQE 43 SUV της δοκιμής μας (δείτε εδώ τη δοκιμή της Mercedes-Benz EQE 350+).
Το γερμανικό SUV διαθέτει αρκετές καμπύλες σε σχέση με την τετράθυρη EQE, αρκετό όγκο για να εντυπωσιάσει (4,879 μέτρα μήκος, 1,931 μέτρα ύψος και 1,672 μέτρα φάρδος) και ορισμένα «AMG» καλούδια, ικανά να τραβήξουν το βλέμμα αρκετά πιο έντονα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις.
Μερικά από αυτά είναι οι ζάντες αλουμινίου 21 ή 22 ιντσών (21 στην περίπτωση μας), τα χρωμιομένα ευμεγέθη σκαλοπάτια εισόδου/εξόδου και τα λογότυπα AMG.
Από παντού το SUV της δοκιμής μας φωνάζει για τη φινέτσα του, τον premium χαρακτήρα και την γαλαζοαίματη καταβολή του που δεν κρύβεται με τίποτα.
Οι αναδυόμενες χειρολαβές μοιάζουν πλέον συνήθεια στη γκάμα της Mercedes-Benz, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν με τίποτα από το εντυπωσιακό σύνολο της ηλεκτρικής AMG.
Τις αρπάζεις λοιπόν, παίρνεις βαθιά ανάσα και ετοιμάζεσαι για το ραντεβού με το πιο hi tech περιβάλλον που μπορείς να συναντήσεις στους καθημερινούς δρόμους της πόλης (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης