Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στίγκας στα χνάρια Κούγια...: «Είναι ο ή η Πατέλης;»

Στίγκας στα χνάρια Κούγια...: «Είναι ο ή η Πατέλης;»
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αλέξης Πατέλης, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Χ
Επίθεση κατά του Αλέξη Πατέλη εξαπέλυσε ο Βασίλης Στίγκας, μιλώντας μάλιστα από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών αναφέρθηκε στο πρόσωπο του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, διερωτώμενος ποιο άρθρο πρέπει να χρησιμοποιήσει «ο ή η».
«Βγήκε μέχρι και ο, ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει λέει και το εποχικό επίδομα στον σερβιτόρο ανεργίας του σερβιτόρου, της καμαριέρας και όλων όσων δουλεύουν νυχθημερόν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα. Το κλασσικό αριστούργημα των τεμπέληδων», είπε ο Βασίλης Στίγκας, με την προεδρεύουσα Όλγα Γεροβασίλη, να αντιδρά έντονα στους χαρακτηρισμούς του Βασίλη Στίγκα.
«Κύριε πρόεδρε συγγνώμη ένα λεπτό, θα ήθελα, χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα θα ήθελα να το ανακαλέσετε, αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», είπε σε έντονο ύφος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Για να συνεχίσει ο διάλογος μεταξύ τους:
«Έχω μπερδευτεί, συγγνώμη κυρία πρόεδρε, όπως θέλετε γράφτε το, δεν με πειράζει. Είμαστε οκ;», απάντησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.
Όλγα Γεροβασίλη: Θα σβηστεί από τα πρακτικά.
Βασίλης Στίγκας: Να συνεχίσω;
Όλγα Γεροβασίλη: Βεβαίως.

Η απάντηση Πατέλη

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αλέξης Πατέλης, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Χ.

Χωρίς σχόλια, ο κ. Πατέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αντιναζιστικό αυτοκόλλητο και τον στίχο «σιγά μην φοβηθώ».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης