Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Alpine A290: Ένα ηλεκτρικό hot-hatch με έως 220 άλογα!

tags :
Alpine A290: Ένα ηλεκτρικό hot-hatch με έως 220 άλογα!
Η Alpine αποκάλυψε το νέο της μοντέλο, το A290, ένα ηλεκτρικό hot-hatch το οποίο βασίζεται στο Renault 5, αλλά με σημαντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που στοχεύουν στο να δείξουν ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση
Παρά το ότι έχει το ίδιο μήκος με το Renault 5, το πλάτος του έχει αυξηθεί κατά 60 χιλιοστά, προσδίδοντάς του μια πιο δυναμική εμφάνιση.
Ταυτόχρονα, το αμάξωμα του διαθέτει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην κληρονομιά της Alpine στους αγώνες, όπως τα μοτίβα σε σχήμα Χ στους προβολείς.
Επιπλέον, υπάρχουν τονισμένα φτερά μπροστά και πίσω, μεγαλύτερες πλαϊνές «φούστες», ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, μαύρος πίσω διαχύτης κ.α..
Το A290 διαθέτει ειδική ανάρτηση, τεχνολογία κινητήρα, φρένα, ελαστικά και ήχους για μια πιο «ηλεκτρισμένη» οδηγική εμπειρία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpine, Philippe Krief, δήλωσε ότι το A290 έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει στους οδηγούς το A110, το σπορ κουπέ που αποτελεί το μοναδικό αυτοκίνητο δρόμου της μάρκας από την επανεκκίνησή της το 2017 (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης