Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν προτίθεται να αλλάξει μεθόδους

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν προτίθεται να αλλάξει μεθόδους
"Το ένα κυβερνητικό στέλεχος το παραδέχεται πανηγυρικά, το άλλο πάει να το καλύψει, αλλά η αλήθεια παραμένει", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
κυβέρνηση επιμένει στην αντιστροφή της πραγματικότητας, συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και με περίσσευμα αλαζονείας, παρά το αποτέλεσμα των εκλογών, πορεύεται σε έναν βαθιά αντικοινωνικό δρόμο", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, "μετά την κυνική ομολογία Γεωργιάδη, ότι ορθά επιβραβεύτηκαν μέλη της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών με υπουργικές θέσεις, καθώς έκαναν μια «δύσκολη δουλειά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε σήμερα ότι η παρουσία σε μια εξεταστική δεν αποτελεί κριτήριο υπουργοποίησης και εγκάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για «αναπαραγωγή λαϊκισμού» και «κοπτοραπτική δηλώσεων».
Το ένα κυβερνητικό στέλεχος το παραδέχεται πανηγυρικά, το άλλο πάει να το καλύψει, αλλά η αλήθεια παραμένει.
Αφορά και στα μέλη της Εξεταστικής και στα κυβερνητικά στελέχη που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση "μπαζώματος" της αλήθειας για τα Τέμπη".
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, "η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν προτίθεται να αλλάξει μεθόδους, προσανατολισμό και στόχους.
Όσο για τον «λαϊκισμό», θυμίζουμε ότι είναι πολιτικός όρος και όχι μια «καραμέλα» στη διάθεση της κυβέρνησης, με την προσδοκία ότι θα της δώσει μια εύκολη διέξοδο όποτε αυτή ζορίζεται.
Πολύ περισσότερο που η ίδια τον έχει αναγάγει σε επίσημο λόγο της".

Τι ανέφερε ο Π. Μαρινάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχετικά με τη διαπίστωση ότι 8 στελέχη της κυβέρνησης συμμετείχαν στην εξεταστική για τα Τέμπη και την δήλωση του 'Αδ. Γεωργιάδη περί επιβράβευσής τους, απάντησε ότι «η παρουσία ενός βουλευτή ή μη παρουσία του σε μια εξεταστική δεν αποτελεί κριτήριο για την επιλογή του σε κυβερνητική θέση. Το αφήγημα της συγκάλυψης, δεδομένου ότι δεν αποδεικνύεται και στην υπόθεση αυτή η δικαιοσύνη τρέχει με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη. Το να ταυτίζουμε με ένα αφήγημα, το οποίο ουδέποτε έχει αποδειχθεί, τα μέλη της εξεταστικής, είναι λαϊκισμός που δεν βοηθά σε τίποτα και δεν οδηγεί πουθενά. Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο περί συγκάλυψης ας έρθουν να το πούνε. Βλέπω σταθερή υποκρισία της αντιπολίτευσης, προσπάθεια να εργαλειοποιηθεί αυτή η υπόθεση».
Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, η αναπαραγωγή θεωριών λαϊκισμού και η κοπτοραπτική δηλώσεων προσβάλει την ουσία της υπόθεσης.
«Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θεωρεί ότι βουλευτής οδήγησε σε συγκάλυψη να έρθει να το πει. Να στοχοποιούμε τους βουλευτές δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθάει σε ό,τι αφορά τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Να αφήσουμε στην άκρη λογικές τυμβωρυχίας και εργαλειοποίησης», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης