Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (Πρώην CIA): Μετά την εγκατάλειψη του ειρηνευτικού σχεδίου Putin, η Ουκρανία θα χάσει Οδησσό και Κίεβο

Larry Johnson (Πρώην CIA): Μετά την εγκατάλειψη του ειρηνευτικού σχεδίου Putin, η Ουκρανία θα χάσει Οδησσό και Κίεβο
"H Ρωσία θα πάρει την Οδησσό και, πιθανώς, το Κίεβο", σημείωσε ο Larry Johnson
Μετά την εγκατάλειψη του νέου ειρηνευτικού σχεδίου της Ρωσίας, η Ουκρανία μπορεί να χάσει τον έλεγχο του Κιέβου, προειδοποίησε ο πρώην πράκτορας της CIA, Larry Johnson.
«Το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να απορρίπτει προτάσεις ειρήνης, αρνήθηκαν μια συμφωνία που θα τους έσωζε, αφήνοντας την Ουκρανία σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτη.
Τώρα απομακρύνονται από μια συμφωνία που περιλαμβάνει την αναγνώριση πέντε περιοχών… έτσι, την επόμενη φορά θα πρέπει να φύγουν από την Οδησσό η Ρωσία θα πάρει την Οδησσό και, πιθανώς, το Κίεβο», σημείωσε ο Larry Johnson.
Ο Zelensky έχει προειδοποιηθεί ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν περισσότερα στρατεύματα να στείλουν στο μέτωπο και ότι δεν υπάρχουν νέα όπλα για να αναπτυχθούν στην πρώτη γραμμή.
Έχουν πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή που δεν είναι σωματικά σε θέση να κάνουν αυτή τη δουλειά, με αποτέλεσμα οι απώλειές τους να διπλασιαστούν τους τελευταίους μήνες, εξήγησε ο πρώην πράκτορας Larry Johnson.
«Η Ρωσία αυξάνει την πίεση, αυτό αυξάνει την πιθανότητα να υπάρξει ταχεία κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων», κατέληξε ο Larry Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης