Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Λύτρα - Η Ακρίτα ζητά παρέμβαση Star, ΕΣΗΕΑ και ΕΣΡ για τις δηλώσεις Κουτσελίνη

Υπόθεση Λύτρα - Η Ακρίτα ζητά παρέμβαση Star, ΕΣΗΕΑ και ΕΣΡ για τις δηλώσεις Κουτσελίνη
Η ίδια ζητά την παρέμβαση τόσο της ΕΣΗΕΑ όσο και του ΕΣΡ για τα όσα υποστήριξε η παρουσιάστρια στο πάνελ της εκπομπής στο Star.
"Για την καριέρα του Λύτρα ανησυχώ. Φοβάμαι μην καταστραφεί τώρα που είναι στο ζενίθ της". Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά η ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα με αφορμή τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του.
Η ίδια ζητά την παρέμβαση τόσο της ΕΣΗΕΑ όσο και του ΕΣΡ για τα όσα υποστήριξε η παρουσιάστρια στο πάνελ της εκπομπής στο Star. Μάλιστα, διερωτάται εάν το κανάλι θα ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές.
"Star Channel, θα ζητήσετε συγγνώμη από τους τηλεθεατές σας; ΕΣΗΕΑ – JUADN θα λάβετε σήμερα, τώρα, πειθαρχικά μέτρα; ΕΣΡ θα καταδικάσετε το ξέπλυμα στον κακοποιητή;" σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση

"Για την καριέρα του Λύτρα ανησυχώ. Φοβάμαι μην καταστραφεί τώρα που είναι στο ζενίθ της.
Star Channel, θα ζητήσετε συγγνώμη από τους τηλεθεατές σας;
ΕΣΗΕΑ – JUADN θα λάβετε σήμερα, τώρα, πειθαρχικά μέτρα;
ΕΣΡ θα καταδικάσετε το ξέπλυμα στον κακοποιητή;
Ούτε το όνομά της."

Τι υποστήριξε η Ζήνα Κουτσελίνη

Υπενθυμίζεται ότι η Ζήνα Κουτσελίνη, απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής, είπε:
"Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;", προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου της εκπομπής, Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος σημείωσε: "αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός".
"Μίλησες γιατί είπες "δεν με νοιάζει η καριέρα”. Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι’ αυτό", απάντησε η παρουσιάστρια.
Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνης και του Δημήτρη Μαρέδη:
Ζήνα Κουτσελίνη: "Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται; Φαντάζομαι;".
Δημήτρης Μαρέδης: "Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός".
Ζ.Κ: Μα λες τις εξελίξεις παρακάτω ρε Δημήτρη.
Δ.Μ: Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι του σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει η καριέρα του δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα κανενός.
Ζ.Κ: Τώρα εσείς κάνετε λαϊκισμό;
Δ.Μ: Όχι, λέμε την αλήθεια όπως και εσύ. Εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;
Ζ.Κ: Ε ποια είναι η αλήθεια; Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου; Λοιπόν, αλλά σας παρακαλώ πολύ ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;
Δ.Κ: Πώς δεν ξέρουμε, να τι συμβαίνει.
Ζ.Κ: Το ξέρεις;
Δ.Κ: Να το, το ομολόγησε.
Ζ.Κ: Ξέρεις αν έχει ξανακακοποιηθεί αυτή η γυναίκα; Σήκω και πες το.
Δ.Μ: Αυτό δεν το ξέρω
Ζ.Κ: Ακούς λοιπόν αυτό που έχει πει δημόσια ο Απόστολος ότι δεν την έχει ξανακακοποιήσει.
Δ. Μ: Αυτό κρίνω
Ζ.Κ: Και ο πατέρας μου την έδερνε μέρα παρά μέρα, μια φορά έφτασε στην αστυνομία, άρα λοιπόν; Τι μου λες εδώ πέρα. Για ποιον λαϊκισμό μιλάμε εδώ;
Δ.Μ: Δεν μίλησα εγώ για λαϊκισμό με συγχωρείς.
Ζ.Κ: Μίλησες γιατί είπες "δεν με νοιάζει η καριέρα". Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό.
Δ.Μ: Εντάξει δεν τον κατέστρεψε κανένας άλλος.
Ζ.Κ: Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία μίλησε και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης