Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Ομάδα Ρώσων χάκερ αποκαλύπτει τα δεδομένα 1.200 χειριστών drone – Το είχαν ξανακάνει το 2022 με τις μυστικές υπηρεσίες του Κιέβου

Ουκρανία: Ομάδα Ρώσων χάκερ αποκαλύπτει τα δεδομένα 1.200 χειριστών drone – Το είχαν ξανακάνει το 2022 με τις μυστικές υπηρεσίες του Κιέβου
Η ομάδα RaHDit είχε ήδη παίξει ρόλο στη σύγκρουση στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα

Η ρωσική ομάδα χάκερ RaHDit δημοσίευσε στοιχεία για περισσότερους από 1.200 χειριστές μη επανδρωμένων οχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Ria Novosti», οι πληροφορίες που αποκάλυψαν οι χάκερ περιλαμβάνουν επίσης ολόκληρη τη δομή του 383ου συντάγματος μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Το όργανο αυτό, σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εμπλέκεται σε επιθέσεις στα αεροδρόμια Shaikovka στην περιοχή Kaluga, Diagilevo στην περιοχή Ryazan και Engels στην περιοχή Saratov.
Αυτές οι επιθέσεις προκάλεσαν το θάνατο πολλών ανθρώπων.
Επιπλέον, σύμφωνα και πάλι με όσα αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο, μεταξύ των ατόμων που εντοπίζονται στη λίστα που δημοσιεύει το RaHDit υπάρχουν άτομα που έχουν καταδικαστεί για πράξεις βίας κατά μειονοτήτων και όχι μόνο.
Η ομάδα RaHDit είχε ήδη παίξει ρόλο στη σύγκρουση στην Ουκρανία στο παρελθόν:
το 2022, στην πραγματικότητα, χάκερ είχαν δημοσιεύσει τα δεδομένα περισσότερων από 1.500 υπαλλήλων της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Κιέβου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης