Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Προλάβετε τις τελευταίες ώρες του Sealana – Αναμονή για 10x μετά το airdrop

Προλάβετε τις τελευταίες ώρες του Sealana – Αναμονή για 10x μετά το airdrop
Η αγορά στην προπώληση σας επιτρέπει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο meme coin πριν την έναρξη των συναλλαγών στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Ένα από τα δημοφιλέστερα meme coins του Solana blockchain, το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά την κοινότητα τις τελευταίες ημέρες, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις ανοιχτές αγορές με τους αναλυτές να μιλούν για ένα εύκολο 10x.

Ο λόγος για το Sealana ($SEAL), το οποίο ολοκληρώνει σύντομα την διαδικασία του presale και ετοιμάζεται να μεταφέρει με airdrop τα πωληθέντα tokens στους συμμετέχοντες.

 Αγορά $SEAL

Μια από τις καλύτερες προπωλήσεις crypto ολοκληρώνεται σήμερα

Το Sealana πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, με τα κεφάλαια που συγκέντρωσε να ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια δολάρια. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν λίγο ακόμη χρόνο να συμμετέχουν, αφού το airdrop και η ολοκλήρωση των αγορών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 2 Ιουνίου, στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Το $SEAL πωλείται για μόλις 0,022 δολάρια και μπορεί να αγοραστεί με ETH, USDT, BNB ή SOL.

Το $SEAL ξεχωρίζει από το πλήθος με την παιχνιδιάρικη φύση του και την πολιτισμικά επίκαιρη ατμόσφαιρα του παχύσαρκου αμερικανικού redneck που κυματίζει τη σημαία, εμπνευσμένη από τον χαρακτήρα του South Park World of Warcraft.

Η αγορά στην προπώληση σας επιτρέπει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο meme coin πριν την έναρξη των συναλλαγών στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Ένα κρίσιμο σημείο αφού πολλές φορές οδηγεί σε σημαντική άνοδο στην τιμή ενός κρυπτονομίσματος.

Γιατί να επενδύσει κανείς στην προπώληση του $SEAL;

Η αγορά κρυπτονομισμάτων πριν την είσοδό τους στα αποκεντρωμένα και κεντρικά ανταλλακτήρια, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη. Άλλωστε, αρκετά crypto coin σημειώνουν εξαιρετική άνοδο στην τιμή τους κατά την επίσημη κυκλοφορία τους στις ανοιχτές αγορές.

Το λανσάρισμα του Sealana έρχεται μάλιστα την καλύτερη στιγμή, αφού η ευρύτερη αγορά φαίνεται να σημειώνει νέες υψηλές τιμές σε πολλά tokens, μετά από μια περίοδο πτώσης. Αν και όπως είδαμε τα νέα meme coins δεν επηρεάστηκαν σημαντικά, αφού αρκετά ήταν τα επιτυχημένα έργα και κατά το χρονικό διάστημα που η αγορά ήταν πεσμένη.

Μετά την πτώση του bitcoin κάτω από το τόσο σημαντικό όριο των 60 χιλιάδων δολαρίων, άρχισε να προσελκύει νέους αγοραστές. Παρόμοια είναι η ιστορία για το Solana που έπεσε στα 125 δολάρια πριν από επτά ημέρες, για να φτάσει και πάλι σχεδόν τα 150 δολάρια.

Ένας μάλιστα σημαντικός παράγοντας που θεωρούμε ότι θα συμβάλει στην άνοδο τόσο του Solana όσο και του Sealana, είναι η προοπτική εισόδου του Solana στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, με την έναρξη ενός διαπραγματεύσιμου αμοιβαίου κεφαλαίου (ETF). Άλλωστε, η VanEck έχει υποβάλει ήδη την πρώτη αίτηση για ένα Solana ETF.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ρυθμιζόμενα προθεσμιακά προϊόντα, όπως συμβαίνει με το Bitcoin και το Ethereum, οι ελπίδες εξακολουθούν να είναι μεγάλες ότι τα Solana ETFs μπορεί να λάβουν έγκριση.

Οι προοπτικές του Sealana – Το επόμενο 10x meme coin;

Το έργο έχει ήδη πάνω από 13 χιλιάδες οπαδούς στο X/Twitter και περισσότερα από 18.000 μέλη στο κανάλι του Telegram,. Επιπρόσθετα, οι YouTubers και άλλοι ειδικοί σε θέματα κρυπτογράφησης έχουν πέσει με τα μούτρα για να στηρίξουν το Sealana.

Ο Matthew Perry αναφέρει στους 223k συνδρομητές του (δείτε εδώ), ότι το Sealana μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία αγοράς σε χαμηλή τιμή.

Ο αξιολογητής έργων προπώλησης crypto, Jacob Crypto Bury, αναφέρει στους 41.000 και πλέον συνδρομητές του (δείτε εδώ) ότι πιστεύει ότι το Sealana θα μπορούσε να έχει κέρδη 10x κατά την κυκλοφορία του, αξιολογώντας το ως ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να αγοράσει κανείς αυτή τη στιγμή.

Σε γενικές γραμμές, τα Solana meme coins με θέμα τα ζώα, σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις. Κατά κάποιο τρόπο το Sealana θυμίζει ένα παρόμοιο έργο, το Slothana ($SLOTH),το οποίο σημείωσε άνοδο 634% τις ημέρες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του. Το SLOTH βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο. 10 των hot ζευγαριών του Dextools.

Τα νομίσματα με θέμα τις εκλογές meme, όπως το Jeo Boden έχουν καταγράψει επίσης τεράστια κέρδη για τους πρώτους επενδυτές. Μάλιστα, τα συγκεκριμένο είδε μια αύξηση 28.757% από την έναρξη έως το ATH. Κάτι που σημαίνει ότι με μια μικρή επένδυση σε ένα meme coin, το κεφάλαιό σας θα μπορούσε να πολλαπλασιαστεί σημαντικά. Άλλωστε, επενδυτές που αγόρασαν το Jeo Boden, μετέτρεψαν επενδύσεις των 500€ σε 10.000€ μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο!

Εάν λοιπόν και εσείς θέλετε να προλάβετε ένα από τα πιο αναμενόμενα meme coins του Solana, μπορείτε να συμμετάσχετε στην προπώληση για πολύ λίγο ακόμη. Βιαστείτε!

 Αγορά $SEAL

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης