Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίθανο να λύσει το ουκρανικό σε 24ωρες ο Trump – Kelin (Ρώσος πρέσβης): Να είναι ρεαλιστής

Απίθανο να λύσει το ουκρανικό σε 24ωρες ο Trump – Kelin (Ρώσος πρέσβης): Να είναι ρεαλιστής
Η Ρωσία δεν πρόκειται να σταματήσει τις επιθετικές της ενέργειες, ακόμα και αν αρχίσουν διαπραγματεύσεις λέει ο Kelin
O Donald Trump είναι απίθανο να λύσει την ουκρανική κρίση μέσα σε 24 ώρες, όπως διατείνεται, υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης στο Λονδίνο, Andrey Kelin.
Σε δηλώσεις του στο βρετανικό Sky News ο Kelin ερωτηθείς αν ο Trump μπορεί να λύσει το ουκρανικό σε 24 ώρες, απάντησε… «δύσκολα».
«Πρώτα από όλα θα πρέπει να γίνει πρόεδρος.
Δεύτερον, πρέπει να καταβληθούν μεγάλες προσπάθειες για να συμβεί αυτό, ενώ εξαρτάται από το είδος των όρων που πρόκειται να συμφωνηθούν.
Γνωρίζετε ότι πλέον μεγάλη προσοχή δίνεται στο προσχέδιο συμφωνίας που είχε σχεδόν ολοκληρωθεί μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας στις αρχές του 2022 στην Κωνσταντινούπολη.
Αυτή ήταν πιθανότατα μια καλή πλατφόρμα» υπογράμμισε ο Kelin, αναφέροντας πως «όλοι και συμπεριλαμβανομένου του Donald Trump, θα πρέπει να είναι ρεαλιστές σχετικά με το τι συμβαίνει στο έδαφος και στο πεδίο της μάχης».

Επιχειρήσεις ακόμα και με διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με τον Kelin, η Ρωσία δεν πρόκειται να σταματήσει με τις επιθετικές της ενέργειες, ακόμα και αν αρχίσει διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
«Προελαύνουμε…
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι υπάρχει αδιέξοδο στην περιοχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δεν υπάρχει πάγωμα.
Είμαστε στην επίθεση… και κερδίζουμε έδαφος» υπογράμμισε ο Kelin, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα λάβει πιο σοβαρές ενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης