Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιτέλους τέλος στις ανοησίες – Το FBI επιβεβαιώνει ότι ο Trump τραυματίστηκε από σφαίρα

Επιτέλους τέλος στις ανοησίες – Το FBI επιβεβαιώνει ότι ο Trump τραυματίστηκε από σφαίρα
Η απόπειρα δολοφονίας του Trump έγινε στις 13 Ιουλίου στη συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ το γνωστό FBI επιβεβαίωσε ότι ο Donald Trump τραυματίστηκε από σφαίρα σε συγκέντρωση οπαδών του, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.
«Αυτό που χτύπησε τον πρώην πρόεδρο Trump στο αυτί ήταν μια σφαίρα, ολόκληρη ή τεμαχισμένη σε μικρότερα κομμάτια, που εκτοξεύτηκε από το όπλο του νεκρού δράστη», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο την ανακοίνωση του FBI.
Η απόπειρα δολοφονίας του Trump έγινε στις 13 Ιουλίου στη συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Νωρίτερα υπήρχε έντονη φημολογία, που αποδείχθηκε λανθασμένη ότι το FBI ισχυριζόταν πως δεν τραυματίστηκε από σφαίρα ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.
Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάτι άλλο εκτός από μια σφαίρα προκάλεσε τον τραυματισμό στο αυτί του Donald Trump στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία, είχε δηλώσει ο πρώην γιατρός του Trump, Ronny Jackson.
O γιατρός του κ. Trump όταν ήταν πρόεδρος, δημοσίευσε ανακοίνωση αφότου ο Ρεπουμπλικάνος επέκρινε τον διευθυντή του FBI.
«Δεν υπήρχε γυαλί, δεν υπήρχαν σκάγια.
Το νοσοκομείο το ονόμασε "τραύμα από σφαίρα στο αυτί" και αυτό ήταν.
Δεν είναι περίεργο που το άλλοτε φημισμένο FBI έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αμερικής!» έγραψε ο Donald Trump στο Truth Social.
«Όποιος πιστεύει αυτές οι συνωμοσιολογικές μπούρδες είναι είτε διανοητικά καθυστερημένος είτε εσκεμμένα διακινεί ψέματα για πολιτικούς λόγους», δήλωσε στο CNN ο σύμβουλος του κ. Trump, Steven Cheung.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης