Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρομακτικό μήνυμα πολέμου από Khamenei (Ιράν): Μουσουλμάνοι όλου του κόσμου χτυπήστε με κάθε όπλο το διαβολικό Ισραήλ

Τρομακτικό μήνυμα πολέμου από Khamenei (Ιράν): Μουσουλμάνοι όλου του κόσμου χτυπήστε με κάθε όπλο το διαβολικό Ισραήλ
Ο Khamenei τόνισε πως «η μοίρα αυτής της περιοχής θα καθοριστεί από τις δυνάμεις της αντίστασης, με τη Hezbollah στην πρώτη γραμμή».
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Ayatollah Ali Khamenei τονίζει πως η σφαγή ανυπεράσπιστων ανθρώπων στον Λίβανο αποκαλύπτει για άλλη μία φορά την άγρια φύση του Ισραήλ και αποδεικνύει τη μυωπία των ηγετών του».
Σε δήλωσή του σημειώνει ότι η ισραηλινή κυβέρνηση δεν διδάχθηκε από τις ενέργειές της στη Γάζα ότι «η μαζική δολοφονία γυναικών, παιδιών και αμάχων δεν μπορεί να αποδυναμώσει ή να ανατρέψει τα ισχυρά θεμέλια της αντίστασης».
Κάλεσε τους απανταχού Μουσουλμάνους «να σταθούν στο πλευρό του λαού του Λιβάνου και της περήφανης Hezbollah με ό,τι όπλο διαθέτουν και να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το... διαβολικό καθεστώς του Ισραήλ».
Ο Khamenei είπε επίσης ότι «η μοίρα αυτής της περιοχής θα καθοριστεί από τις δυνάμεις της αντίστασης, με τη Hezbollah στην πρώτη γραμμή».
«Οι Λιβανέζοι δεν έχουν ξεχάσει ότι υπήρξε μια εποχή που οι στρατιώτες του κατοχικού καθεστώτος προχωρούσαν προς τη Βηρυτό, και η Hezbollah τους σταμάτησε και έκανε τον Λίβανο περήφανο.
Και σήμερα, με τη χάρη και τη δύναμη του Θεού, ο Λίβανος θα κάνει τον κακόβουλο εχθρό να μετανιώσει για τις πράξεις του», σημείωσε ο Khamenei.

Κάλεσμα στους μουσουλμάνους για συντριπτική απάντηση στο Ισραήλ

Σύμφωνα με τον ειδικό Tohid Asadi, το μήνυμα του Khamenei είναι ένα «ξεκάθαρο» σημάδι αλληλεγγύης στη Hezbollah και τη μακροχρόνια αρχή της εξωτερικής πολιτικής του Ιράν υπέρ της παλαιστινιακής υπόθεσης.
«Σε προηγούμενο μήνυμα, έδωσε επίσης έμφαση στην πίστη του στις δομικές δυνάμεις της Hezbollah και τώρα ζητά περισσότερη συναίνεση μεταξύ των μουσουλμανικών χωρών προκειμένου να δώσουν στους Ισραηλινούς μια συντριπτική απάντηση», είπε ο Asadi στο Al Jazeera.
«Κανένα σχέδιο δράσης εδώ σε αυτό το μήνυμα - αυτό είναι κάτι που κανείς δεν περιμένει», σημείωσε ο εμπειρογνώμονας προσθέτοντας ότι η επιβεβαίωση της δολοφονίας του Nasrallah θα ήταν «ένα πολύ τραγικό γεγονός τόσο για τη Hezbollah όσο και για το Ιράν».
«Έτσι πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες και μέρες για να δούμε τι θα γίνει στο έδαφος», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης