Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Κάπως έτσι θα είναι το επόμενο Citroen C5 Aircross

tags :
Κάπως έτσι θα είναι το επόμενο Citroen C5 Aircross
Το Citroen C5 Aircross Concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 δίνει μια σαφή εικόνα για το μέλλον της σειράς C5 Aircross, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025
Το νέο C5 Aircross αναμένεται μεγαλύτερο από το τωρινό μοντέλο και κρίνοντας από το concept θα φτάνει τα 4,65 μέτρα σε μήκος και τα 1,660 μέτρα σε ύψος.
Ταυτόχρονα, η σχεδίασή του χαρακτηρίζεται από πιο τετραγωνισμένες γραμμές που συνδυάζονται με αεροδυναμικά στοιχεία.
Το επόμενο C5 Aircross θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium, που χρησιμοποιείται επίσης από άλλα μοντέλα του ομίλου Stellantis, όπως το Peugeot 3008 και το Opel Grandland.
Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει ευελιξία όσον αφορά τα συστήματα κίνησης, καθώς το SUV θα είναι διαθέσιμο σε βενζινοκίνητες, υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις.
Παρά το γεγονός ότι η Citroen δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το εσωτερικό, έχει υποσχεθεί μια άνετη και ευρύχωρη καμπίνα που θα φιλοξενεί πέντε επιβάτες.
Το νέο C5 Aircross θα ενσωματώνει επίσης τα τελευταία συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας, εστιάζοντας στην άνεση και την πρακτικότητα που πάντα χαρακτήριζαν τη σειρά (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης