Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Το νέο Renault 4 έχει εντός και εκτός δρόμου στιλ

tags :
Το νέο Renault 4 έχει εντός και εκτός δρόμου στιλ
Η Renault φέρνει ξανά στο προσκήνιο το εμβληματικό Renault 4, αυτή τη φορά ως ένα τολμηρό ηλεκτρικό crossover, με προ επιδοτήσεων τιμή που θα κυμαίνεται πάνω από τις 30.000 ευρώ.
Το νέο Renault 4 συνεχίζει την τάση της γαλλικής εταιρείας να αναβιώνει ιστορικά μοντέλα, συνδυάζοντας ρετρό σχεδιαστικές γραμμές με σύγχρονη τεχνολογία.
Μετά το μικρότερο Renault 5, το οποίο επαναλανσαρίστηκε πρόσφατα, το Renault 4 είναι το δεύτερο μοντέλο της «Iconic Family» της εταιρείας, ενώ το 2026 θα ακολουθήσει και ένα πλήρως ηλεκτρικό Twingo.
Το Renault 4 έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύσει τους αγοραστές που θεωρούν το Renault 5 μικρό και αναζητούν μεγαλύτερη πρακτικότητα, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην τεχνολογία και την άνεση.
Έτσι, το νέο ηλεκτρικό της Renault έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των οικογενειών, προσφέροντας περισσότερο χώρο από το Renault 5.
Με μήκος 4,14 μέτρα, πλάτος 1,8 μέτρα και ύψος 1,57 μέτρα, το νέο μοντέλο είναι 60 εκατοστά μακρύτερο, 10 εκατοστά φαρδύτερο και 7 εκατοστά ψηλότερο από το Renault 5.
Το μεταξόνιο του είναι κατά 12 εκατοστά μακρύτερο, κάτι που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης