Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το κινεζικό Meme Coin PUMP σημειώνει νέο ρεκόρ στην προπώληση

Το κινεζικό Meme Coin PUMP σημειώνει νέο ρεκόρ στην προπώληση
H προπώληση του PUMP προσέλκυσε έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από επενδυτές στο Binance Blockchain (BNB)

Το PUMP coin αποτελεί ένα νέο meme coin το οποίο ξεκίνησε στην Κίνα και ήδη κατάφερε να σημειώσει ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ κατά τη διάρκεια της προπώλησης. Ειδικότερα, το κρυπτονόμισμα της BakerySwap έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας crypto, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 280 εκατομμύρια δολάρια στο presale. Κάτι που όχι μόνο ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες της ομάδας και των επενδυτών, αλλά δείχνει και την πρόθεση της κοινότητας για επενδύσεις σε νέα έργα.
Συγκεκριμένα, η προπώληση του PUMP προσέλκυσε έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από επενδυτές στο Binance Blockchain (BNB), συγκεντρώνοντας ένα αρκετά υψηλό ποσό για τα δεδομένα των προπωλήσεων. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που ήδη την χαρακτηρίζουν ως μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για το 2024.

Αγορά Dogecoin20

Η επιτυχημένη προπώληση του meme coin PUMP και ο αντίκτυπός της

Σύμφωνα με την BakerySwap, το PUMP αποτελεί ένα καθαρά Meme coin το οποίο δεν προσφέρει καμία χρησιμότητα, αλλά έχει ως στόχο να καταστεί ένα κερδοφόρο κρυπτονόμισμα το οποίο θα επιφέρει σημαντικά κέρδη στους επενδυτές του. Παρά την έλλειψη κάποιου βαθύτερου σκοπού, η κυκλοφορία του PUMP παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με τις πρώτες ημέρες του Dogecoin, δίνοντας έμφαση στον κερδοσκοπικό χαρακτήρα που καθοδηγείται από την κοινότητά του. Κάτι που φαίνεται να είδαν αρκετοί επενδυτές και έσπευσαν να επενδύσουν στην προπώλησή του.
Μάλιστα, καθώς το PUMP φαίνεται να κάνει μια μεγάλη είσοδο στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, με την κοινότητα να αναμένει με ανυπομονησία την επίσημη καταχώρηση του meme coin στα ανταλλακτήρια. Άλλωστε, η BakerySwap ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της προπώλησης και την έναρξη της διαπραγμάτευσης στα ανταλλακτήρια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάτι που έχει ενεργοποιήσει ολόκληρη την κοινότητα κρυπτονομισμάτων.
Επιπρόσθετα, η τεράστια επιτυχία της προπώλησης σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της κοινότητας για το PUMP, αποτελούν βασικές ενδείξεις ότι η πορεία που θα ακολουθήσει θα είναι εξαιρετική. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θεωρώντας ότι έχασαν την ευκαιρία τους με το PUMP, αναζητούν νέα κρυπτονομίσματα για επένδυση, ώστε να προλάβουν σε αρχικό στάδιο της προπώλησης.

Dogecoin20 – Το επόμενο meme coin που θα εκτοξευτεί;

Μετά την επιτυχημένη προπώληση του PUMP, αρκετό ενδιαφέρον έχει στραφεί σε ένα καινοτόμο meme coin το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στον διασκεδαστικό του χαρακτήρα, αλλά προσφέρει και χρησιμότητα. Ο λόγος για το Dogecoin20 ($DOGE20) το οποίο βασίζεται στο Ethereum blockchain και πραγματοποιεί μια εξίσου επιτυχημένη προπώληση.

Ειδικότερα, το Dogecoin20, βασιζόμενο στον δημοφιλή σκύλο του DOGE, έρχεται όχι μόνο για να κατακλύσει το διαδίκτυο με τα Memes του, αλλά να προσφέρει στους επενδυτές του και τη δυνατότητα παθητικού εισοδήματος. Κάτι το οποίο καταφέρνει με έναν φιλικό προς το περιβάλλον μηχανισμό πονταρίσματος (staking).

Αγορά Dogecoin20

Πώς λειτουργεί το staking του Dogecoin20;

Με βασικό στόχο να ανταμείψει την κοινότητά του, το Dogecoin20 διαθέτει το 15% της προμήθειάς του για ανταμοιβές στοιχηματισμού εντός των δύο πρώτων ετών. Αξιοποιώντας την πλατφόρμα του Ethereum, το Dogecoin20 παρέχει μια βιώσιμη λύση staking, η οποία διασφαλίζει τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και τις εξαιρετικές ανταμοιβές στους επενδυτές του.

Η προπώληση του $DOGE20

Η προπώληση του Dogecoin20 εξελίσσεται επίσης με ταχύτατους ρυθμούς, παροτρύνοντας αρκετούς επενδυτές να προλάβουν μια θέση από νωρίς στο έργο. Ειδικότερα, το presale του κρυπτονομίσματος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια. Ένα σημαντικό ποσό για την μετέπειτα πορεία του έργου. Μάλιστα, με την τιμή του meme coin να αυξάνεται σε κάθε στάδιο της προπώλησης, η ζήτηση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.
Εάν θέλετε και εσείς να προλάβετε το επόμενο meme coin που θα εκτοξευτεί, μπορείτε να συμμετάσχετε στην προπώληση του Dogecoin20 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Τα μέχρι τώρα δείγματα είναι αρκετά αισιόδοξα, με ολοένα και περισσότερους γνώστες του χώρου να κάνουν λόγο για ένα meme coin που θα επιφέρει σημαντικά κέρδη.

Αγορά Dogecoin20

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης