Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το 99Bitcoins φτάνει στο τελικό στάδιο προπώλησης, έχοντας συγκεντρώσει ήδη 2.5 εκατομμύρια δολάρια

tags :
Το 99Bitcoins φτάνει στο τελικό στάδιο προπώλησης, έχοντας συγκεντρώσει ήδη 2.5 εκατομμύρια δολάρια
Το Bitcoin έχει υποστεί μια μικρή πτώση στην τιμή του, πέφτοντας στις 66.200 δολάρια, από τα 68.170 δολάρια που ήταν τη Δευτέρα (22/7/2024)

Η κορυφαία πλατφόρμα εκπαίδευσης κρυπτονομισμάτων 99Bitcoins ($99BTC), εισέρχεται στην τελική φάση της προπώλησής της, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 6 Αυγούστου. Μάλιστα, από την έναρξη της προπώλησης του $99BTC token τον Απρίλιο, το 99Bitcoins έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά 99Bitcoins

Τι είναι το κρυπτονόμισμα $99BTC;

Το $99BTC αποτελεί το βασικό κρυπτονόμισμα του 99Bitcoins, το οποίο λειτουργεί ως το βασικό νόμισμα της καινοτόμας πλατφόρμας learn-to-earn. Μια πλατφόρμα η οποία προσφέρει μαθήματα γύρω από τον χώρο των κρυπτονομισμάτων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ανταμοιβές στους συμμετέχοντες.

Το token κοστολογείται αυτή τη στιγμή στα 0.00115 δολάρια, ενώ στην τελική φάση του ICO θα αυξηθεί στα 0.00116$. Με την καθιερωμένη επωνυμία του στον χώρο των crypto και τα σχέδια να κυκλοφορήσει σε αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEXs) αυτό το τρίμηνο, το 99Bitcoins αναμένει αύξηση ρευστότητας που θα μπορούσε να καταστήσει την αγορά 99BTC ως μια από τις καλύτερες επενδύσεις για φέτος.

Η τιμή του Bitcoin πέφτει στις 66.2 χιλιάδες – Αγοράζει ξανά ο Elon Musk;

Το Bitcoin έχει υποστεί μια μικρή πτώση στην τιμή του, πέφτοντας στις 66.200 δολάρια, από τα 68.170 δολάρια που ήταν τη Δευτέρα. Ένας παράγοντας που οδήγησε στην πτώση αυτή, ήταν οι ειδήσεις γύρω από το ανταλλακτήριο Mt. Gox και συγκεκριμένα ότι μετέφερε 42,587 BTC αξίας 2.85 δισεκατομμυρίων σε νέο πορτοφόλι μετά από μια δοκιμαστική συναλλαγή την προηγούμενη μέρα.

Παρά αυτές τις μικρές πτώσεις, το Bitcoin είχε σημειώσει άνοδο 18.47% τις δύο προηγούμενες εβδομάδες, δείχνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον από μέρους των επενδυτών. Μάλιστα, ένα από τα γεγονότα που οδήγησε σε μεγάλη αισιοδοξία γύρω από την τιμή του BTC και γενικά των κρυπτονομισμάτων, ήταν η αλλαγή της εικόνας προφίλ του Elon Musk στο X, που δείχνει μάτια λέιζερ. Κάτι που για όσους δεν γνωρίζουν, τα «laser eyes» εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον για αγορά, κάτι που υποδηλώνει ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να επιστρέφει σε αγορά Bitcoin.

Κάτι που φυσικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συνολική άνοδο της αγοράς και ειδικά σε έργα που συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με το Bitcoin, όπως το 99Bitcoins.

Το 99Bitcoins προσφέρει τον καλύτερο τρόπο εκμάθησης για τα κρυπτονομίσματα που σίγουρα αξίζει

Ακόμη και πριν από την έναρξη της προπώλησης του 99BTC token, το 99Bitcoins ήταν ηγέτης στον χώρο της εκπαίδευσης για τα κρυπτονομίσματα. Από το 2013, το 99Bitcoins παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη των κρυπτονομισμάτων, ειδήσεις της βιομηχανίας και σεμινάρια. Η βιβλιοθήκη του στο YouTube διαθέτει 780 βίντεο και μαθήματα συνολικής διάρκειας 79 ωρών, τα οποία αξιοποιούν πάνω από 100.000 συνδρομητές.

Με ένα τόσο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για τα crypto, το έργο έχει χτίσει μια τεράστια κοινότητα, που περιλαμβάνει πάνω από 2.8 εκατομμύρια συνδρομητές στο email, 705.000 συνδρομητές στο YouTube και περισσότερους από 21.000 ακολούθους στο X. Με την ενσωμάτωση του μοντέλου "learn-to-earn", το 99Bitcoins επιτρέπει στους μαθητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σπουδών ή στους συνεισφέροντες που βοηθούν στην επέκταση της βιβλιοθήκης του, να κερδίζουν το ERC-20 token του, $99BTC.

Αγορά 99Bitcoins

Γιατί αξίζει να αγοράσω 99BTC;

Το 99Bitcoins έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα με το κρυπτονόμισμα $99BTC να εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς. Μάλιστα, η δομή του token σύντομα θα μεταβεί από ERC-20 σε BRC-20 token, αξιοποιώντας την υποδομή Layer 1 του Bitcoin για ενισχυμένη ασφάλεια και αποκέντρωση. Οι BRC-20 tokens έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο της αξίας τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα, φτάνοντας μια συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς $1.6 δισεκατομμυρίων για τα κορυφαία 20 κρυπτονομίσματα.
Ένας άλλος παράγοντας που καθιστά το 99Bitcoins ως ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση αυτή τη στιγμή, είναι το γεγονός ότι περίπου 1.5 δισεκατομμύρια $99BTC tokens είναι ήδη κλειδωμένα στο πρωτόκολλο staking του. Ήτοι το 73% ($1.8 εκατομμύρια) από τα συνολικά 2.5 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν κατά την προπώληση. Κάτι που οδηγεί σε αρκετά ελκυστικές αποδόσεις από το ποντάρισμα.

Επιπρόσθετα, ένας ακόμη βασικός λόγος που θεωρούμε ότι θα οδηγήσει σε μεγάλη άνοδο του έργου, είναι η ήδη καθιερωμένη βάση χρηστών που διαθέτει. Άλλωστε, η πλατφόρμα βρίσκετε στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει αρκετούς υποστηρικτές.

Αγοράστε $99BTC πριν τελειώσει η προπώληση!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση της προπώλησης, αφού στις 6 Αυγούστου και ώρα Ελλάδος 5 μ.μ. (14:00 UTC), το presale του έργου θα κλείσει οριστικά. Αυτή είναι λοιπόν η τελευταία ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα καινοτόμο και πολλά υποσχόμενο κρυπτονόμισμα, πριν την επίσημη καταχώρηση στα ανταλλακτήρια DEX. Κάτι που μπορεί να σας επιφέρει σημαντικά κέρδη.
Για να συμμετάσχετε στην προπώληση, συνδέστε το πορτοφόλι σας στην ιστοσελίδα του 99Bitcoins και αγοράστε tokens χρησιμοποιώντας USDT, ETH ή BNB. Το έξυπνο συμβόλαιο του 99Bitcoins έχει υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο από την SolidProof,οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Αγορά 99Bitcoins

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης