Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πτώση 1,8% στο Bitcoin την ώρα που το Dogecoin20 συγκεντρώνει 10 εκατομμύρια

Πτώση 1,8% στο Bitcoin την ώρα που το Dogecoin20 συγκεντρώνει 10 εκατομμύρια
Η προπώληση του Dogecoin20, που ξεκίνησε πρόσφατα, κατάφερε να ολοκληρώσει ένα ακόμη ορόσημο

Η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον από έναν μεγάλο αριθμό επενδυτών. Το τελευταίο 24ωρο μάλιστα, παρατηρείται μία πτώση της τάξεως του 1,8% στην τιμή του Bitcoin. Αν και η πτώση αυτή είναι αρκετά μικρή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο όγκος συναλλαγών, ο οποίος έχει σημαντική μείωση 23%. Την ίδια ώρα μάλιστα, νέα καινοτόμα έργα δέχονται μεγάλη αύξηση στη ζήτησή τους, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Dogecoin20 (DOGE20), το οποίο ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια δολάρια στην προπώλησή του.
Αγορά Dogecoin20

Σταθεροποίηση της τιμής του Bitcoin

Το Bitcoin αποτελεί αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Άλλωστε, η διακυμάνσεις στην τιμή του επηρεάζουν ολόκληρη την αγορά crypto. Το τελευταίο 24ωρο βλέπουμε μια σταθεροποίηση στην τιμή του στο ποσό των 70 χιλιάδων δολαρίων περίπου.

Σύμφωνα με κορυφαίους αναλυτές στην αγορά κρυπτονομισμάτων, οι επόμενες κινήσεις του Bitcoin θα καθορίσουν εάν πρόκειται να δούμε το bull run να συνεχίζεται, ή θα ακολουθήσει κάποια σημαντική διόρθωση. Ωστόσο, αναλύοντας τα δεδομένα τόσο στο BTC όσο και στα καλύτερα altcoins, βλέπουμε ότι το κλίμα είναι υπέρ των επενδύσεων αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, το θετικό αυτό κλίμα έχει οδηγήσει διάφορα νέα meme coins σε μια επιτυχημένη πορεία.

Η επιτυχία του Dogecoin20 – Ένα meme coin με παθητικό εισόδημα

Η προπώληση του Dogecoin20 ($DOGE20) η οποία ξεκίνησε πρόσφατα, κατάφερε να ολοκληρώσει ένα ακόμη ορόσημο, ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια. Μπορεί το Bitcoin να είδε μια μείωση στον συνολικό όγκο συναλλαγών του, ωστόσο στην περίπτωση του Dogecoin20 τα πράγματα φαίνεται να είναι ακριβώς τα αντίθετα.
Η ζήτηση για την αγορά κρυπτονομισμάτων $DOGE20 μέσω της προπώλησης ολοένα και αυξάνεται, κυρίως λόγω του συνδυασμού των meme με τη χρησιμότητα που προσφέρει το έργο. Ειδικότερα, το σημαντικό αυτό ορόσημο για την προπώληση του Dogecoin20, τονίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα καλύτερα meme coins της αγοράς, τα οποία έχουν εδώ και αρκετό καιρό που προσελκύουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων επενδυτών.
Συγκεκριμένα, τα Dogecoin20 αποτελεί ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό meme coin το οποίο αξιοποιεί ως βασική πηγή έμπνευσης τα σκύλο DOGE, για να δημιουργήσει μια ενεργή κοινότητα. Ωστόσο, τα άκρως αστεία memes του δεν είναι ο μόνος λόγος που έχει προσελκύσει τους επενδυτές.
Ο καινοτόμος σχεδιασμός του, προσφέρει και τη δυνατότητα παθητικού εισοδήματος, μέσω πονταρίσματος. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι $DOGE20 μπορούν να αυξήσουν το αριθμό των κρυπτονομισμάτων τους, απλώς κλειδώνοντάς τα στο συμβόλαιο του staking. Κάτι που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ζήτηση στις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τι θα πρέπει να περιμένει κανείς από την αγορά κρυπτονομισμάτων;

Αν και το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε μια μικρή πτώση 1,8% στην τιμή του Bitcoin, αναλύοντας τους διάφορους δείκτες της αγοράς, βλέπουμε ότι υπάρχει μια σχετική σταθεροποίηση. Κάτι που συμβαίνει και σε πολλά ακόμη μεγάλα κρυπτονομίσματα.
Ωστόσο, η κατηγορία των meme coins φαίνεται να συνέχει τους ξέφρενους ρυθμούς της, συγκεντρώνοντας ένα τεράστιο ενδιαφέρον από μέρους των επενδυτών. Θεωρούμε λοιπόν ότι και τις επόμενες ημέρες η ζήτηση στα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα θα είναι αρκετά ανεβασμένη, με το Dogecoin20 να αποτελεί ένα από τα καλύτερα meme coins για πολλούς επενδυτές σε όλο τον κόσμο.
Μάλιστα, με τον ρυθμό πώλησης των token στην προπώληση, πιστεύουμε ότι το presale θα ολοκληρωθεί σύντομα. Με την καταχώρηση του κρυπτονομίσματος στα ανταλλακτήρια, αναμένεται μια σημαντική άνοδος στην τιμή του, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικά κέρδη στους πρώιμους επενδυτές.
Αγορά Dogecoin20

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης