Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχελάκης (υπ.Εσωτερικών): Η κυβέρνηση αυτή συγκρούεται χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος

Μιχελάκης (υπ.Εσωτερικών): Η κυβέρνηση αυτή συγκρούεται χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, είναι και θεσμική

Την άποψη ότι η κυβέρνηση συγκρούεται χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος εξέφρασε ο υπ.Εσωτερικών, Γ.Μιχελάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.
«Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική είναι και θεσμική. Αν δεν υπάρξουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξαναβρεθούμε στην ίδια και ίσως σε χειρότερη κατάσταση», υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή συμβαίνουν μεταρρυθμίσεις.
«Εκεί που πάει να γίνει μια μεγάλη μεταρρύθμιση όπως στον χώρο του φαρμάκου, εκεί υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις. Αυτή η κυβέρνηση έχει συγκρουστεί χωρίς να λογαριάζει πολιτικό κόστος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μιχελάκης.
Αναφερόμενος στα δύο καυτά μέτωπα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση στο εσωτερικό της χώρας, ο κ.Μιχελάκης υποστήριξε ότι στο κομμάτι της Υγείας, σύμβουλος του υπουργείου είναι η Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
«Ένας οργανισμός ο οποίος έχει σχεδιάσει σχεδόν όλα τα προγράμματα στον προηγμένο κόσμο», είπε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις στην Παιδεία, υπογράμμισε: «Όλο αυτό το διάστημα, στον χώρο της παιδείας υπήρξε ουσιαστικά άρνηση διαλόγου. Ζήτησαν ποτέ να πάνε στον υπουργό και τους αρνήθηκε κανείς; Πότε ήρθαν στον διάλογο;».
Επιπλέον, και όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο υπ.Εσωτερικών είπε ότι γίνεται μια σκληρή διαπραγμάτευση.
« Αν δεν υπήρχε διαπραγμάτευση τα πράγματα ή θα είχαν λυθεί, ή θα είχαν πάρει ένα δρόμο. Η κυβέρνηση έχει ενιαία γραμμή, έχει ενιαία διαπραγματευτική θέση και με βάση αυτή, πορεύεται. Η γραμμή είναι ενιαία» τόνισε ο κ.Μιχελάκης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης