Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχελάκης (υπ.Εσωτερικών) – Θεσμική η κρίση που βιώνει η χώρα

Μιχελάκης (υπ.Εσωτερικών) – Θεσμική η κρίση που βιώνει η χώρα
Μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν θα υπάρξουν στην Ελλάδα για πολλά χρόνια



Την άποψη ότι «η κρίση που βιώνει η χώρα είναι καταρχήν θεσμική» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ.Μιχελάκης, υπογραμμίζοντας πως όταν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας των θεσμών, πρέπει να γίνουν αλλαγές.
Μιλώντας στο Real Fm και αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά ο κ.Μιχελάκης υποστήριξε ότι πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα από τη δικαστική έρευνα για το εάν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων ενώ εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα από την έρευνα της Δικαιοσύνης.
Σχετικά με το σκηνικό πόλωσης που διαμορφώνεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Μιχελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πάντα τα δύο κόμματα ήταν σε μια πολιτική αντιπαλότητα.
«Όμως τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν θα υπάρξουν στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Πρέπει λοιπόν να βρουν μια κοινή συνισταμένη τα κόμματα», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, υπογραμμίζοντας ότι «το πολιτικό σκηνικό κυρίως στην κεντροαριστερά, είναι κινούμενη άμμος» και εκτιμώντας ότι «έχουμε ακόμα πολλά να δούμε στις πολιτικές εξελίξεις».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης