Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ) – Πρωτοφανής άγνοια δεδομένων από τους «Αργεντινολόγους» της ΝΔ

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ) – Πρωτοφανής άγνοια δεδομένων από τους «Αργεντινολόγους» της ΝΔ
Οι βουλευτές της ΝΔ να αποκτήσουν αίσθηση του μέτρου
Για πρωτοφανή άγνοια δεδομένων από τους «Αργεντινολόγους» της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, ο οποίος έβαλε κατά των βουλευτών της ΝΔ για την κριτική που ασκούν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα τεκταινόμενα στην Αργεντινή.
«Στην Αργεντινή το πρόγραμμα του ΔΝΤ έλεγε πλήρης ιδιωτικοποίηση των πάντων. ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ταχυδρομικά, τα πάντα, και τελικά το έκαναν. Πλήρης απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων έγινε, καθώς και πλήρης απελευθέρωση των αγορών. Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σταθάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου και συζητείται το πολυνομοσχέδιο.
«Δεν θα πάρουμε από την Αργεντινολογία της ΝΔ. Να αποκτήσετε μια αίσθηση του μέτρου και να αφήσετε τον Τσίπρα γιατί τα ξέρουμε καλύτερα από εσάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σταθάκης.
Το λόγο πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Π.Ρήγας, ο οποίος υποστήριξε πως «το περίφημο μακάρι να είμαστε Αργεντινή δεν το είπε ο κ. Σταθάκης, δεν θα μπορούσε να το πει με τις γνώσεις που έχει, αλλά το είπε ο κ. Τσίπρας».
«Όποιος προτρέπει την Ελλάδα σε μονομερείς ενέργειες, σε μαγκιές, χωρίς να υπολογίζει ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις που είναι θλιβερές και τις οποίες βλέπουμε τώρα στην Αργεντινή» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης