Τελευταία Νέα
Πολιτική

Weber (EΛΚ): Kαμία λευκή επιταγή στον Τσίπρα - Έχει 4 μήνες για να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις

Weber (EΛΚ): Kαμία λευκή επιταγή στον Τσίπρα - Έχει 4 μήνες για να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις
«Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν πρόκειται να πληρώσουν για τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα»
Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα τη συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και του Eurogroup για την παράταση του ελληνικού προγράμματος, κατά τέσσερις μήνες.
Ειδικότερα η πολιτική ομάδα του ΕΛΚ ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ότι «χαιρετίζει τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στο Eurogroup και την Ελλάδα σχετικά με τις προϋποθέσεις για την παράταση του προγράμματος διάσωσης».
«Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν δίνουν στον Αλέξη Τσίπρα λευκή επιταγή», σπεύδει να διευκρινίσει, σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, M. Weber.
«Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν πλέον τέσσερις μήνες για να αποδείξουν τη βούλησή τους να συνεχίσουν τη μεταρρυθμιστική πορεία που ξεκίνησε από την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση».
Επίσης ο Weber αναφέρει ότι «οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν πρόκειται να πληρώσουν για τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα» και τονίζει ότι «ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων που έχουν εξαγγελθεί δεν μπορεί να είναι ένας ακόμη κατάλογος των κενών υποσχέσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης